Ładny dziecięcy pokoik.Dużo miejsca w nim na zabawe ma.U nas gdyby mała niemiała takiego dużego łóżka tez byłoby więcej miejsca.Jednak dzieki temu ze jest takie duże siostra z dziećmi moze u mnie spać.:-)Thea poprosimy o reszte zdjęć domku.:-)
reklama
Emi śpi ze szczebelkami, bo jak ściągnęliśmy jeden bok to w nocy wypadała z łóżka i się budziła, albo wchodziłam , a ona śpi na środku dywanu owinięta kołdrą jak naleśnik obok łóżka.
A jak jej wyciągnę tylko dwa szczeble z łóżeczka to:
- usypianie trwa dużo dłużej, bo do upadłego czasem potrafi wychodzić,
- w nocy przebudzi się o 24 czy 1 i tup tup do nas...
A w zamkniętym łóżeczku usypia 15 min. i śpi do 6 rano zanim zachce się jej do nas wskoczyć
Na razie więc nie kupujemy łóżka, zresztą zajmuje dużo miejsca, a w sumie w szczebelkowych Emisia się spokojnie mieści. Może z okazji pasowania na przedszkolaka zmienimy spanko ;-)

A jak jej wyciągnę tylko dwa szczeble z łóżeczka to:
- usypianie trwa dużo dłużej, bo do upadłego czasem potrafi wychodzić,
- w nocy przebudzi się o 24 czy 1 i tup tup do nas...
A w zamkniętym łóżeczku usypia 15 min. i śpi do 6 rano zanim zachce się jej do nas wskoczyć
Na razie więc nie kupujemy łóżka, zresztą zajmuje dużo miejsca, a w sumie w szczebelkowych Emisia się spokojnie mieści. Może z okazji pasowania na przedszkolaka zmienimy spanko ;-)
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
u nas są właśnie te 2 szczebelki wyjęte i póki co Przemo zadowolony,
tylko jak dla mnie ma za mało miejsca już w tym łóżeczku.
tylko jak dla mnie ma za mało miejsca już w tym łóżeczku.
Moja gdzyby miała łóżeczko obijałaby się o szczebelki.Teraz na sofe 2-osobową i kręci się po całym lóżku.Niestety każdy dzień zaczyna płaczem.Usypia u nas w łóżku,tatus na ogół razem znią,ze mną różnie czasami poleże obok ,czasmi siedze dalej.nIEWEIM CZY TO JEST POWÓD ZZE RANO BUDZI SIE Z DALA OD NAS SAMA I W INNYM POKOJU.

mikusia84r
Entuzjast(k)a
Thea bardzo ładny pokoik.
Ile ja bym dała, żeby w pokoju Milenki było tyle miejsca, ale to nierealne:-(
Ile ja bym dała, żeby w pokoju Milenki było tyle miejsca, ale to nierealne:-(
reklama