scorpioniczkaa
Fanka BB :)
olavip mój maluch tez się nie skusił jeszcze na gotowy kącik dla niego. :-)
Mam taką samą pościel - tylko zieloną.
Mam taką samą pościel - tylko zieloną.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gosiagro śliczny pokoik, też myśle o takiej lampce ściennej a powiedz bo widze że masz komode malm z ikei (chyba ze sie myle) czy ona jest pojemna?, bo ja mam zakupioną taką ale jeszcze w kartonie i zastanawiam się czy szuflady będą w miare głębokie żeby pomieścic wszystkie ubranka dla maluszka![]()
no to się ciesze Twoją zadowoloną opiniątak, tak, komoda Malm z Ikeijak dla mnie to jest bardzo pojemna
chociaż zależy ile masz ciuszków
, są 4 duże, głębokie szuflady plus 2 mniejsze:-), myślę, że będziesz zadowolona
![]()
Podbijam wątek i myślę, że w przyszłości obejmie on nie tylko pokój, ale i przygotowanie mieszkania (szafki, gniazdka...). My niestety w wynajętym mieszkaniu mieszkamy (3pokoje) i nie możemy urządzić pokoiku dla dziecka nad czym ubolewam, bo myślę, że szykowanie takiego pomieszczenia sprawia dużo frajdy![]()
Czy wasze maluchy śpią już w swoich pokoikach, czy nadal w waszych sypialniach? Jak macie urządzone miejsce do zabawy?
U nas łóżeczko stoi wciąż w naszej sypialni i zostanie tu przynajmniej do czasu, aż Emilka zacznie całe noce przesypiać (na razie się na to nie zapowiada).
W salonie jest rozłożona mata z pałąkami na kocyku- to główne miejsce zabaw samodzielnych, drugą matę bez pałąków rozkładamy w pokoju "komputerowym" lub w salonie, kiedy z małą ćwiczymy przewroty i się bawimy wspólnie.Leżaczek z kolei wędruje po wszystkich pomieszczeniach, łącznie z kuchnią i łazienką:-)