Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dla mojego M od Mateosia zamówiłam gliniany kubek na allegro z napisem "Dla najlepszego Taty na świecie", a dla mojego taty z napisem "Kubek herbaty na święto Taty".
Ja ojcu co roku kupuję koszulki na dzień taty. Genialnie to wygląda jako dodatek do innego prezentu. On akurat bardzo lubi takie śmieszne rzeczy więc problem mam z głowy
Również jestem zdania,że koszulka może być fajnym pomysłem na dzien ojca. Szczególnie,że jest to coś przydatnego i coś co się przyda tacie . A nie kolejny gadżet, który jedynie będzie się kurzył na półkach.... proponowałabym kupić na przykład taką:
Można taka kupić w sklepie Megakoszulki. Koszulki w sklepie są naprawdę dobrej jakosci. Wiem bo sama kilka razy tam zamawiałam ciuszki na prezent
My kupujemy sprzęt, konkretnie odtwarzacz blu-ray z Audio Świata (sklep online) bo stare dvd taty odmawia posłuszeństwa. Składamy się z rodzeństwem. Praktyczne prezenty są najlepsze.
Uważam, że prezent powinien być prosto z serduszka Znalazłam świetny sklep online -ŚwistakPakuje i znalazłam prezenty personalizowane zarówno na Dzień Dziecka, jak i Dzień Ojca od naszej córeczki❤
Ja w zeszłym roku napisałam list od corci. Maz baaaardzo sie wzruszył. I dodałam bon na tatauaz symboliczne 50zł bo wiedziałam ze chce zrobić imie córki.
W tym roku chyba kupię im fajne koszulki