Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Chyba coś mi się dzieje x pęcherzem. Trochę swedzi i czuję się lekko spuchnieta. Nie wiecie czy coś można brać żeby się nie rozkręciło? Urosept czy co to było to ziołowe?
No ona ciumka cztery razy i przestaje i znowu ciumka. Jakby się męczyła. Jakim cudem 10min... Jakbym ja oderwała to jest wrzask i pisk i taka typowa rybka w poszukiwaniu cyca. Jak ona odrazu nie zasypia to wpadam w panikę ze znowu będzie chciała cyca a ja nic nie mam.
Michalina na początku dawaj ile chce. Ona ci rozkręci laktacje. W razie w daj smoka. Może ma silny odruch ssania. I pamiętaj że jak jest spokojna przy cycu to niech będzie przy cycu. Na uregulowanie karmienia przyjdzie czas
Dzięki dziewczyny ja biorę tylko na gore antybiotyk już skończyłam lepiej się czuje ale teraz maluch się meczy;/a i jeszcze jedno dokarmiałam małego sztucznym w nocy przez chorobę czy to może tez być od tego ze ma luźniejsze kupki?