reklama

Porady na CITO!

U nas też trądzik się powoli goi - wygląda teraz na skaze białkowa, czerwone szorstkue place :/ a nowe krostki z białymi czubkami np na brodzie wyszły. Ninka też paskudny trądzik miała :/

A ja mam pytanie o katar - oczywiście jak mały miał dobrą noc z brzuszkiem dla odmiany nos ma zawalony :(
Moje pytanie czy któraś coś poleci oprócz: glowy wyżej, zakraplania solą fizjo, odciagania aspiratorem, nawilżania powietrza, schładzania pokoju i olbasu do wdychania? Jeszcze jutro maść msjerankowa kupię. Nie mogę patrzeć jak maluch się męczy a i tak uważam, że dobrze to znosi.

reklama
Co do trądziku to i na głowie wśród włosów na się znaleźć i na karku. Na szczęście idziemy w dobrym kierunku bo już coraz bledsze te wysypy są, zostało kilka większych mocno czerwonych z końcówką białą.

Co do katarku - przykro mi ale nie znam odpowiedzi.

Czy wasze dzieci też mają taką max. grubą fałdę na karku? Ona jest tak głęboka, że ledwie tam mogę ją domyć. A po całym dniu tyle syfu się tam zbiera, cicików z ciuchów i diabli wiedzą czego jeszcze...

Adaś ma mikrofałdy, chudziak jeszcze. Ale Klaudia na późniejszym etapie miała, jak ulewała to wszystko tam wlatywało:baffled: fuuuj

Odkryłam, że w jednej piersi mam guzek. Masowalam pod,prysznicem, potem mały długo pił i wydawało mi się, że zniknął. Teraz cycek jest miękki a ja znów wymacałam gruza. Minęło może pół godziny. Nie wiem co robić, ten guz jest wielkości opuszka palca.

A taki kanalik boli? I jak długo znika? W sensie czy udaje się go odetkac przy jednym karmiu czy to trwa?

Ja to odkryłam przypadkiem, bo nic mnie nie boli i twarde jest tylko to zgrubienie...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry