reklama

Porady na CITO!

reklama
Gina mam dopiero 18 września. Po karmieniu i masowaniu zniknął. Nie minęło pół godziny jak znów się zrobił. W drugiej też początek zastoju. Cieknie mi z cycka a nic nie mogę ściągnąć laktatorem. Nie są twarde poza tymi miejscami. Mały ladnie je z obu. Nie wiem co się dzieje.

Kalinka ma krostki na twarzy, ponoć to trądzik ale dziwne bo raz jest a raz go nie ma, jak śpi to potem ma czerwone plamki na tym policzku na którym spała. Przemywałyśmy to wodą przegotowaną. A dziś rano zobaczyłam, że ma kilka drobnych krostek na cycuszkach :confused::confused:

Te krostki na twarzy zaczęłam jej smarować Emolium kremem specjalnym ale na cycuszkach też tym można smarować??

Dziewczyny, czy spotkałyście się z problemem, że niemowlę nie akceptuje jazdy samochodem? Alek w aucie nie zasypia, najczęściej płacze aż do zanoszenia się. Dle mnie koszmar. Starsze od razu w foteliku usypiały a tu zonk :baffled: nie wiem co z tym zrobić

na śpiocha pomaga, ale nie zasze sie tak da :(
wkładka jeszcze z luzem, więc to nie to

ale mówię wam, koszmar z tą jazdą :( ja wychodzę z samochodu mokra ze stresu i tak zmęczona jakbym nie wiem co robiła. A od września muszę starszaki odbierać i do tego samochód konieczny.

Ostatnia edycja:
Arabelka, a gdybyś spróbowała go czymś zając? ja rozumiem, że jak się zanosi, jest purpurowy i spocony to NIC nie pomoże, ale ja Adasiowi na czerwonym świetle grzechoczę pieskiem, bo inaczej jest to samo co u Ciebie... powiesiłam mu też takiego dużego pomarańczowego kraba - o dziwo patrzy na niego i z nim rozmawia :szok:

ja chciałam zapytać, czy obcinacie metki przy ubrankach i jak obcinacie paznocie, bo ja się boję jak jasna cholera!! :szok:

reklama
Metek nie obcinam, bo jak się obetnie to na ogół jeszcze bardziej drapią:angry: Paznokcie obcinam normalnie, swoimi ostrymi nożyczkami, trzymam rękę na siłę i obcinam na raty:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry