Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Elifit, moja starsza zawsze ma co najmniej 10 dniowy katar. \
Małemu ciągle coś furczy i ma sapkę, ale to nie katar. Chyba ciągle mu się coś cofa do nosa
Lilla, u nas to samo. Kupy duże i wyciekają na plecy, dosłownie po pachy,ale też bokami.
Zastanawiam się nad większym rozmiarem. Bez względu na to jak wysoko zapnę i jak mocno, po kilku ruchach nogami zjeżdża z tyłka. A zrobiliśmy zapasy 3
Lilla, swego czasu u nas kazda kupa wyciekala na plecy. Akurat wtedy zmienialam rozmiar z 2 na 3. Po zmianie tez wycieka ale tylko co druga, trzecia kupa. Staram sie zapinać wyżej i to troche pomaga.
Elifit jak biale to dlugo niestety. U nas jal byly koncem sieepnia, tak zrobily przerwe kilka dni w polsce i powrocily. Skonczyly sie tydzien temu. Cosik furczy, ale tylko juz nawilzam.
Elifit my mieliśmy ponad dwa tygodnie biały katar. Biały, więc bez leków. Zakraplaj do noska swoim mlekiem - po dwie krople do dziurki 3-4 razy dziennie, u nas chyba to wykończyło ten katar doszczętnie
Mój też,charczy, zwłaszcza rano. Byłam z tym u pediatry 4 tyg temu, ale osłuchała go i mowila, że czysto. Rzadko ulewa, smarki jak są to białe, a frida nic nie ściga. No więc tylko nawilzam i liczę, że kiedyś przejdzie.
Wczoraj M mial srake, bo rozwolnienie to za malo. Dzis przyszla pora na mnie. Do tego wymiotuje. Myslicie, ze jesli sie czyms zatrulam Adas wyssie to z mlekiem? Jezeli to jakas grypa, to sie boje, ze sie dziecko zarazi
Makota, przeanalizuj dietę, czy jedliście coś podejrzanego i oboje to samo?
Ale skoro M miał wczoraj a Ty dziś to raczej jakiś wirus. Pilnuj podwójnie higieny a dziecko dostaje od Ciebie przeciwciała więc jest pod ochroną.