reklama

Porady na CITO!

reklama
hej dziewczyny - problem z cycem!!

mam zator chyba. guza, wielkości sliwki, od niego do sutka twarde i przy sutku jeszcze takie grudki - czyzby zatkany kanalik??? postepowac jak przy zastoju?? boli dopiero jak dotknę ale podejrzewam że jak zostawie to się zrobi zapalenie.

robiłam już - gorący okład i masowanie przed karmieniem oraz karmienie broda w kierunku zastoju - co w sumie słabo wyszło bo zastój jest od góry w stroję dekoldu..

co jeszcze??

dzięki ten super pomógł. wcześniej karmiłam właśnie do góry nogami - bez rezultatów. na tej stronie radziła dziewczyna karmić zwisającym cyckiem - zeszło!! teraz taki dołek został i trochę boli, ale mam nadzieję, że będzie lepiej.

Moje dziecko ma kaszel :( chyba sie zaraził ode mnie, a piszą wszędzie ze tak trudno sie zarazić od mamy gdy karmi piersia....

Chyba boli go gardło. Jest tez troche zakatarzony (chyba, w sumie nie umiem rozpoznac bo podczas jedzenia nic mu nie świszczy).

Jak moge mu pomoc?

Czy od razu lecieć do lekarza?

Czy maska "dla dzieci" dostępna w większości inhalatorów bedzie odpowiednia dla takiego malenstwa? Czy moze powinnam kupic jakaś specjalna maskę niemowlęca?

Co jeszcze mogłabym na własna rękę zastosować na to gardło/kaszel oprocz ewentualnych inhalacji sola fizjologiczna?

Dodam jeszcze tylko ze jak zasnal to spał ładnie i nic nie swiszczalo, dopiero jak sie przebudzal zaczal kaszleć.
Chyba znow przełożymy środowe szczepienie na za tydzien....

Ostatnia edycja:
Pola, kaszel trudno wyczuc. Moze kasec od slinotoku, od mleka, albo od przeziebienia.

Ktoregos razu rano Adas mial kaszel, zawalony nos i chrype. Dostalismy antybiotyk.

Ten inhalator z lidla ma maske dla doroslych i dzieci i ustnik. Maska dziecieca jest lekko za duza na Adasia

reklama
Moj tel robi fatalne foty

Załączniki

• 1413179499744.jpg
    1413179499744.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 65

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry