reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
ignas lapie zabawki ale zamiast w buzi laduja w oczachech i jak sie wkurza strasznie
![]()
skąd ja to znam
MagdaP3011
Fanka BB :)
natalunia uspokoiłaś mnie i to baaaardzo... moja mala też podciaga się do siadania od ponad mies. i teraz tez potrafi już siedziec sama, nie za dlugo bo nie potrafi utrzymac jeszcze idealnie rownowagi ale siedzi
wszyscy dookola mi mowia że mecze dziecko, że tak nie można, w zasadzie tylko moja mama mówi że jeśli sama chce siadac to nic sie jej nie stanie.
Kolejny postep w który pewnie mi nie uwierzycie: Jak postawie Lene i chwyce ją za rączki to stoi i to wcale nie krotko. Oczywiście jak zaczyna sie meczyc i siada na pupke to juz jej nie stawiam. Czasami jest tak że chcę ją posadzic a ona nogi jak kołki i stoi. Wielką ma przy tym radoche. lekarz mi tylko powiedział tyle że mała jest chyba starsza niż się nam wydaje
Kolejny postep w który pewnie mi nie uwierzycie: Jak postawie Lene i chwyce ją za rączki to stoi i to wcale nie krotko. Oczywiście jak zaczyna sie meczyc i siada na pupke to juz jej nie stawiam. Czasami jest tak że chcę ją posadzic a ona nogi jak kołki i stoi. Wielką ma przy tym radoche. lekarz mi tylko powiedział tyle że mała jest chyba starsza niż się nam wydaje
D
dziunka24.
Gość
U nas to samo - jak ją wezmę na rączki i chce posadzic na kolanach to ona sie nie daje i staje na nozkach. Ostatnio ktoras z dziewczyn o tym samym pisala...nie pamietam ktora... szukalam tez kilka dni temu info czy to normalne i jak najbardziej. Jedna mama nawet u neurologa byla z dzieckiem, bo ono w wieku 6 miesiecy zaczelo sie wspinac i chodzic, a w wieku czterech stac. I okazalo sie ze dziecko po prostu silne.
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Madziu z tym stawaniem to bym sie bała .... moj tak samo sztywno nogi trzyma i jak bylismy u lekarza to pani doktor chciala zobaczyć jak głowke trzyma wiec za raczki chwyta a on nogi proste... i stawac chce ... ale to za wczesnie
niech juz lepiej siedzi 
a ja juz dzisiaj 2 dzien zobaczylam ze jak rozbieralam Pawełka do mycia sie... i lezał se golutki na przewijaku to prawa reka trzyma noge i wsadza ja do buzi a lewa reka zakrywa pindolka < hahah pozdrowienia dla dziunki ;-) > ;-)
a ja juz dzisiaj 2 dzien zobaczylam ze jak rozbieralam Pawełka do mycia sie... i lezał se golutki na przewijaku to prawa reka trzyma noge i wsadza ja do buzi a lewa reka zakrywa pindolka < hahah pozdrowienia dla dziunki ;-) > ;-)
D
dziunka24.
Gość
Haha a co tam bedzie klejnoty pokazywal
Z tym stawaniem tez bym sie bala. Ja Joasi natychmiast reke pod kolanka aby ugiela i sadzam sobie-ale te pollezaco.
Z tym stawaniem tez bym sie bala. Ja Joasi natychmiast reke pod kolanka aby ugiela i sadzam sobie-ale te pollezaco.
dziubasek08
miejmy nadzieję, że kręgosłup maleństwa to wytrzyma. Mnie się nie podobają takie rzeczy, ale każdy robi jak uważa!natalunia uspokoiłaś mnie i to baaaardzo... moja mala też podciaga się do siadania od ponad mies. i teraz tez potrafi już siedziec sama, nie za dlugo bo nie potrafi utrzymac jeszcze idealnie rownowagi ale siedziwszyscy dookola mi mowia że mecze dziecko, że tak nie można, w zasadzie tylko moja mama mówi że jeśli sama chce siadac to nic sie jej nie stanie.
Kolejny postep w który pewnie mi nie uwierzycie: Jak postawie Lene i chwyce ją za rączki to stoi i to wcale nie krotko. Oczywiście jak zaczyna sie meczyc i siada na pupke to juz jej nie stawiam. Czasami jest tak że chcę ją posadzic a ona nogi jak kołki i stoi. Wielką ma przy tym radoche. lekarz mi tylko powiedział tyle że mała jest chyba starsza niż się nam wydaje![]()
dziubasek08
BRAWO!Majka przekrecila sie wczoraj z brzuszka na plecki ;-) Jaka była zdziwiona he he a mama zadowolona z nowej umiejetnosci ;-)
Olafcio próbuje co sił, ale jeszcze mu nie wychodzi
reklama
agrafka80
Alusi też się ze 3 razy udało, ale ostatnio chyba zapomniała jak się to robiMajka przekrecila sie wczoraj z brzuszka na plecki ;-) Jaka była zdziwiona he he a mama zadowolona z nowej umiejetnosci ;-)
No i nadal nie może wyczaić jak się przewrócić na lewy bok - prawy dopracowała już do perfekcji
Dziewczyny czy wasze dzieciaki lubią maty z pałąkami ? Bo mam wrażenie że Alę te pałąki wkurzają