Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ignas lapie zabawki ale zamiast w buzi laduja w oczachech i jak sie wkurza strasznie
![]()
miejmy nadzieję, że kręgosłup maleństwa to wytrzyma. Mnie się nie podobają takie rzeczy, ale każdy robi jak uważa!natalunia uspokoiłaś mnie i to baaaardzo... moja mala też podciaga się do siadania od ponad mies. i teraz tez potrafi już siedziec sama, nie za dlugo bo nie potrafi utrzymac jeszcze idealnie rownowagi ale siedziwszyscy dookola mi mowia że mecze dziecko, że tak nie można, w zasadzie tylko moja mama mówi że jeśli sama chce siadac to nic sie jej nie stanie.
Kolejny postep w który pewnie mi nie uwierzycie: Jak postawie Lene i chwyce ją za rączki to stoi i to wcale nie krotko. Oczywiście jak zaczyna sie meczyc i siada na pupke to juz jej nie stawiam. Czasami jest tak że chcę ją posadzic a ona nogi jak kołki i stoi. Wielką ma przy tym radoche. lekarz mi tylko powiedział tyle że mała jest chyba starsza niż się nam wydaje![]()
BRAWO!Majka przekrecila sie wczoraj z brzuszka na plecki ;-) Jaka była zdziwiona he he a mama zadowolona z nowej umiejetnosci ;-)
Alusi też się ze 3 razy udało, ale ostatnio chyba zapomniała jak się to robiMajka przekrecila sie wczoraj z brzuszka na plecki ;-) Jaka była zdziwiona he he a mama zadowolona z nowej umiejetnosci ;-)