reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Postępy naszych dzieci :)))

Moj tez ciagle wola tata i tylko tata a na mnie mowi LALA:(( Potrafi powiedziec Mama ale nie wiem so sobie tak ubzdural i mowi do mnie Lala. Jak maz mowi do Niego: powiedz mama to Kuba na to: NE TATA:) I pogadali...
Cleo - super, ze Twoj juz tak chodzi sam po dworze:)) mojemu daleko do tego:( tylko wozeczek (jest w nim b. grzeczny i nie marudzi nawet jak spacer jest dlugi) ale chcialabym, zeby juz sobie sam chodzil no ale to mega len do chodzenia:D

reklama
Cleo świetnie!!!! wyobrazam sobie jaka byłas dumna :)
Ja zniepokojem patrze na akrobacje naszego syna. "Staje" na głowie , ręce przy ciele i opiera się na stopach. Wyglada to koszmarnie , ale on jest zadowolony

Gratulacje postępów...

Moja w zasadzie uczy się wchodzić na huśtawkę - konika... biegać po pochylni.. "pyskować z wdziękiem" :-D i .. tłuc siostrę, grać na trąbie / ku zgrozie rodziców ;-)/

Nasz syn zaskoczył mnie dziś. Mówie "Antek idziemy myć ząbki?" a on wstaje na dwie nogi , biegiem do łazienki i wyciaga łapki ku półeczce. Nie myślałam , ze on może to zrozumieć. Motywuje mnie to do dalszego tłumaczenia "teraz robimy to..." idziemy tam itp.

Nasz syn zaskoczył mnie dziś. Mówie "Antek idziemy myć ząbki?" a on wstaje na dwie nogi , biegiem do łazienki i wyciaga łapki ku półeczce. Nie myślałam , ze on może to zrozumieć. Motywuje mnie to do dalszego tłumaczenia "teraz robimy to..." idziemy tam itp.

oj nawet nie wiesz ile nasze maluchy rozumieja juz tez jestem w szoku jak prosze Kacpra np"Kacperki zamknij drzwi do pokoju idziemy spac" a on ciach leci i drzwiami trzaska hehe:-) kochane szkrabiki.

Dziubasek - może pójdzie jak zobaczy brata? ;-);-)
Martolinka - oprócz tego, że rozumieją, to jeszcze to co do nich mówimy nagrywają i w odpowiednim momencie zastosują ;-):-D Hanka jak nie mówiła po naszemu to chcieliśmy by mówiła, a teraz tworzy takie epopeje, że można kwiczeć ze śmiechu, a zasób słownictwa ma taki, że mnie szokuje...

reklama
Do góry