reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

Moj brzdac spi na srodku, teraz tylko z mamą, a ja w nocy skacze z boku na bok zeby cycka zmienic :), tzn. zasypia w kolysce i spi do 4 a potem go biore do siebie. Dzisiaj sie obudzil o 1 to go spowrotem po karmieniu wsadzilam, ale sie wiercil i musialam go przykrywac i dawc smoka, az do 4 wtedy u mnie w lozku po karmieniu blogo zasnal. Jak byl maz to tez spal na srodku, moj maz jest tak czuly na niego ze mnie budzil zebym sie posunela od malego. Albo bral go sobie pod ramie z kolyski i spali ze nawet nie wiedzialam ze mam dziecko tak cicho bylo. Jesli chodzi o sciane to na szczescie mamy rogowke i z jednego boku jest oparcie mieciutkie i wysokie

reklama
nasza mała wieczorem ląduje do siebie do wyrka :-) dopiero rano gdy mąż idzie do pracy Amelke zabieram do siebie :-D jak sie urodziła to spała z nami ale jak się zaczeła wiercic i zajmować pół łóżka zrezygnowaliśmy i teraz każdy ma wygodnie ... są wyjśtki że śpi z nami jak ma zły dzień lub coś jej sie przyśni ze zaśnie przytulona do mnie, ale to wyjątki ..:-D ale powiem wam że jak rano ją biore do siebie to jestem wniebowzięta uwielbiam jak ona leży obok taka słodka, malutka .. moge na nia patrzec godzinami, jest tylko jedna wada tego bo zaczynam ja całować i mała się budzi :-D no ale staram się powstrzymywac czasami ;-)
a tak z innych postepów to Amelka coraz to lepiej trafia gryzaczkiem do buzi :-) czasami jeszcze zbłądz i wceluje w oczko ale i takl juz jest lepiej...natalunia pisała że jej mała bada ich twarze, nasza robi dokładnie to samo dotyka nas nasze rece buzie i jak leży ze mna na boczku to ciekawi ją moja piżama ciągle ją dotyka robi wielkie oczy :-)

mnałemu pokazuje grzehotke i szybciutko podnosi rączki do góry.Pięknie chwyta i wsadza do buzi ;-)
przesypia noc od ok 20-21 do 6tej :-)

mnałemu pokazuje grzehotke i szybciutko podnosi rączki do góry.Pięknie chwyta i wsadza do buzi ;-)
przesypia noc od ok 20-21 do 6tej :-)

kochana moja Amelka jak była w wieku Patryka tez tak pieknie przesypiała noce ale teraz juz jej sie odmieniło ... mam nadzieje ze u ciebie jednak to juz tak zostanie :-)

Marzena tak miaqla teraz moja mama. Miłosz przesypiał od urodzenia noce do ok. pol roku, teraz potrafi sie obudzic i 10 razy na cyca :O

reklama
W trakcie naszej nieobecności Dusia nauczyła się przekręcać z plecków na brzuszek!! Ciężko idzie, bo zawsze ta ręka gdzieś zawadza, ale już sobie z nią radzi :D Poza tym jak położę spać na pleckach, to obraca się przez sen na boczek. Na kocyku podnosi tyłeczek opierając się na łopatkach i nóżkach i tym sposobem obraca się po kawałeczku wokół własnej główki.

Do góry