Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja też mam wszystkie szafki zablokowane, a Filip to i wyrzuca do śmieci (zwłaszcza rzeczy które się jeszcze przydają np. pilot od tv) i wyciąga. Podejżewam, że gdyby nie były zablokowane to też by dołączył do Oliwii.
Adasiu jak czytam o postepach wspinaczkowych Igora, to jakbym moja Ole widziała. Pstatnio jak siedziała z tatusiem wdomku (tata przy komputerze) a dzieci ogladały bajke, to Ola weszła naławe po pufie i zrzusiła DVD z telewizora - pewnie bajka jej sie nie podobała .
W końcu nauczyła sie także wchodzic sama na wersalke, buciki też "zakłada"
A! I zapomnialam Wam pochwalic sie ze moje dzieciatko spi dzisiaj juz od 19:30 To jest u nas nienormalne Oliwia zawsze chodzila spac najwczesniej o 21 a tu taka niespodzianka Ale byla tak spiaca ze sama zasypiala
Luczynko ja tam się nie cieszę tak jak Pati wcześniej usypia.Oznacza to że wcześniej się obudzi.I odnośnie temamtu chciała wczoraj usnąć już po 18 i mamusia nie ścieliła bo za wcześnie więc mała sobie tak spanie wymyśliła.