reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrót do figury sprzed ciąży

INKA no kupiłam skakanke w sobotę ale dopiero dziś skakałam, bo mi Melusia nie dawała i zabierała a dziś poszła do przedszkola to sobie poskakałam ale teraz bajki ogląda to chyba jeszcze rundkę zrobię, a u mnie panele, też trochę słychać.

Używała któraś z was jakiś suplementów wspomagających odchudzanie z apteki i czy są jakieś dla matek karmiących>????

reklama
O piękny wątek :) Ja chodzę 2razy w tygodniu na siłownię (z mamą i siostrą) i zazwyczaj mam 30min rowerka, 35minut bieżni, potem albo orbitrek, albo na macie na brzuchol, albo na maszynach na brzuchol i udka. Z moich 23 na razie zostało mi 3kg, ale miałam przed ciążą nadwagę, więc bardzo bym się ucieszyła, gdybym zrzuciła jeszcze z 10-15kg :) hehe marzenia...

Podejrzewam, że większość to woda, ale i tak jest muszę przyznać lepiej niż myślałam, że będzie :) A na razie nie stosuję diety, może mnie weźmie niedługo, ale myślę, że wtedy skuszę się na Vitalię :)

a ja sie chwale...dziś mija pierwszy tydzień mojej diety ŻM...i było pierwsze ważenie...na skali 60,9 kg, czyli wg wszelkich prawideł matematycznych mam w ciągu tygodnia -2,1 kg...ważenie odbywa sie zawsze rano , także powinno wskazywać prawidłowo...odwodniona raczej tez nie jestem, bo piję mnóstwo wody...czyzby ta waga tak szybko spadała? albo to po prostu taki pozytywny mobilizator...:D pewnie za tydzien będzie -0kg i kryzys ;-)

ja jestem po cesarce i też myślę żeby zacząć ćwiczyć... ogólnie wagę z przed ciąży mam już od dość dawna więc tym się nie martwię, ale brzuch jest sflaczały :no: a przed ciażą przy tej wadze był płaściutki :szok:
po cesarce to chyba brzuszków jeszcze nie mogę robić bo kiedyś jak byliśmy z młodym na bioderka to ortopeda pokazywał mi cwiczenia na wzmocnienie kręgosłupa i brzucha po porodzie właśnie i czułam jeszcze przy tym ból niestety więc chyba jeszcze nie mogę się tak mocować (straszą przepukliną)

reklama
Do góry