reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrót do figury sprzed ciąży

reklama
maxwell, phelania kusicie tym dukanem;D pochwalę się Wam dziewczyny że od tygodnia nie jem nic kalorycznego, codziennie ćwiczę doszłam do takiej wprawy na skakance że sobie skacze płynie i w pewnym momencie muszę sama się zatrzymać bo nie mam sił na początku co chwile przerywałam bo mi się skakanka o nogi haczyła;p pije dużo czerwonej herbaty i wspomagam się tabletkami na których już kiedyś schudłam ale trzeba ćwiczyć, ćwiczyć i ćwiczyć:D chociaż te 30 min dziennie;D co do jedzenia to trzy razy dziennie mi się zdarzy coś skubnąć nigdy po 18 :) po 18 można tylko wiadrami wodę pić:D

Phelania, nie ma za co;-)
1-szy marzec już tuż tuż..Jako, że w czwartek będę z dziewczynkami u moich rodziców przez cały dzień, już mamie zapowiedziałam, że zaczynam dietę i co mogę jeść:-p:-)

żabcia biorę therm line II, mi osobiście pomagają przyspieszają spalanie tkanki no ale trzeba ćwiczyć bo bez tego to wiesz- duupa;p dwa lata temu we wakacje zjechałam na nich nie cała dyszkę ale wtedy jakoś nie ćwiczyłam za bardzo teraz mam silniejszą motywacje:D

Ostatnia edycja:
ja na razie próbuje sprawdzonych rzeczy a jak to nie pomoże to bede szukac czegos innego hehehe:D zmuszam się do picia czerwonej herbaty choć dla mnie to ona smakuje jak woda z kałuży hehe:-D phelania to informuj jak te cudo działa:D

UFFF zdycham, 20 min na rowerku, 100 skoków na skakance, przerwa na karmienie malca i 200 skoków następnych.

reklama
dziewczyny skaczecie w domu na skakance ?? :-) u mnie podłoga drewniana i taki hałas by był że szkoda gadać!
ale potwierdzam skakanie jest rewelacyjne!! latem skakałam 30min dziennie i uwielbiam to!!

Do góry