Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dorotar, najczęściej wyglądało to tak, że rano jadłam tosta, np. z tuńczykiem i żółtym serem, a po powrocie z pracy sałatę z połową fileta z kurczaka, albo z paluszkami rybnymi (3 szt.), albo z kabanosem... Pomiędzy tymi posiłkami tylko piłam, albo ewentualnie zjadłam jakieś jabłko. Wszystko zaczęło się w lipcu, a -35kg ważyłam już w październiku-listopadzie. Potem chciałam utrzymać/zatrzymać wagę, więc czasem przegryzałam jakieś cukierki, albo serek homogenizowany. A potem... zaszłam w ciążę
A ja dzis dostałam takiego dołka ze az sie poryczałam:-zawstydzona/yoszlam na solarium sie troszke ogrzac i tam jest takie wielkie lustro na cala sciane,rozebrałam sie i patrze a przed lustrem stoi HIPOPOTAM,moj cellulit katastrofa:--(prawie do kolan juz nie wspomne o udach zeby doprowadzic sie do takiego stanu nie jem prawie wogóle słodyczy i waga +2kg77kg i jeszcze mi kreska zostala na brzuchu.
Wiec Maxwell-nie wazne czy robimy 2/2 czy 5/5 w ciagu 2 miesiecy mam schudnac 10kg nie wiem jak ty kochana ale trzeba sie ostro zmoblilizowac !!!!Lato zapasem a ja rosne...
Dziewczyny 170cm ,Mła-ale ja ptrzec na Siebie nie mogeszlak mnie trafia !!! Nie moge sie ogladac w lusterku:-(Jak wezme ciuszki z lata przed ciaza i nie wejde w nie to calkiem sie zalamie...Maxwell- juz doczekac sie nie moge ok 5/5
Ja mam 164 cm i 73,8 kg i też jestem załamana swoim wyglądem bo jak siadam to robią mi się takie wały tłuszczu chociaż ostatnio zakupiłam sobie majtki wyszczuplające pod same piersi i jak chce jakoś lepiej wyglądać jak gdzieś wychodzimy to wtedy je ubieram i jak u kogoś siądę to mi się tak tłuszcz nie odznacza. A te majki mój M ze śmiechem na ustach nazywa moją najseksowniejszą bielizną
Najgorszym moim błędem jest jedzenie w nocy po 23 jak M wraca z pracy tak jęczy żebym z nim zjadła że nieraz daję się przekonać
Ale teraz najpóźniej jem o 20-21 i potem już nic tylko zielona herbatka :-)
Mła wzięłam przykład z Ciebie i zakupiłam kabanoski i jak mi się czegoś chce to sobie biorę po kawałeczku zobaczymy czy mi się uda schudnąć bo ograniczyłam wiele rzeczy chociaż M kupił Nutelle i tak mnie korci ale na razie jestem twarda.
Trzymam kciuki za to żeby każdej z nas udało się osiągnąć swoją wymarzoną wagę i figurę ... POWODZENIA :-)
co do kabanosów sa bardzo dobre w Biedronce moge polecic 100% z kurczaka wedzone na drewnie bukowymsa dosc drogie bo 250g kosztuje 9,99 ale w smaku rewelacja i zero tłuszczu !!Maxwell jak masz jakies fajne przepisy to z checia podkradne od Ciebiechoc roi sie ich troszke w internecie ale wszedzie to samo...Powiedz mi czy jadlas chlebek dukanowski bo ja bulki sobie robilam w mikrofali i nawet smaczne...