dorotar110
Fanka BB :)
Dzieci z babcią a mama o 19 ucieka z domku na Reebok Step Dance.
Kolejny krok do tego by na wiosnę wyglądać pięknie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
u mnie niestety po porodzie zeszlo 10kg i stoje w miejscu dlatego zaczelam stosowac z D.dukana , rygorystyczna ale warto. Jest jeszcze jedna fajna dietka która Bardzo polecam dla dziewczyn które chca troszke mniej schudnac poniewaz waga wolno schodzi a diete mozna stosowac "cale życie" poniewaz dostracza ona do organizmu wszystkie skladniki jest to "DIETA NIEŁĄCZENIA" np jesli jemy obiad to ziemniaczki z suruwka juz bez mieska lub na odwrót suruwka z mieskiem (bez ziemniakow) naprawde mozna sporo jesc i pomaga.
Sosnowiczanka - rezultaty super, u mnie w 6miesiecy 20kg
ale naprawde sie wzielam wtedy za siebie;-)Niby stosuje D.Dukana a dzis zjadlam herbatniki (petitki) miodowo-mleczne
nie moge sie jakos zazwziasc
Od Marca ide na basen choc 2 razy w tyg
a Co do roztepów u mnnie dzieki Bogu zero...Ale mam za tendencje do duzej d...:-)i bioderka+uda tragedia...
i to dla mnie jest chore...
dla mnie to byla dietka a pozniej sie przyzwyaczailam:-)a ty laseczka jestes ,wiec nie dziwie sie ze dla Ciebie to nie dieta tylko zdrowe odzywianie i z tym sie zgodze
KOTA zazdroszczę, ja dołączam do tych ma karmiących którym tak łatwo waga nie spada, nawet stwierdzam, że to g...o prawda, przy pierwszym dziecku też nie schudłam przy karmieniu a karmiłam 20 miesięcy.
Byłam dziś na ćwiczeniach na 20 i dopiero 45minut temu wróciłam, aż boję się czy jutro zakwasy będą, ale nie będę chyba na nie chodziła bo za późno dla mnie, może znajdę coś o wcześniejszej porze a jak nie to w domu będę ćwiczyć. Dzieci z babcią zostały, wróciłam to już uspane były.