reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrot do formy sierpniowych mam :)

leyna...gratuluje

ja 7 z Mala na szczepienie wiec sie zwaze, zobaczymy jak tam moja waga. ja nie cwicze, mam nadzieje ze zrzuce moim bieganiem dom-uczelnia

reklama
Leyna ale Ci dobrze...ja jeszcze musze conajmniej z 5 zrzucic a najlepiej z 8 hehe ale powolutku sie zrzuci oby do świąt a w styczniu przeceny iw tedy sie dopiero obkupie narazie nie mam poco..smaruje sie ostro kremami cos tam cwicze powoli troszke ubywa takze trza byc cierpliwym..pozdrawiam

Moja waga to sie chyba popsula, bo ciagle pokazuje, ze jeszcze 5 kg do zrzucenia... :-)
Ale dzisiaj (bo to tak latwiej od pierwszego ;-) ) zabralam sie za cwiczenia. Podnioslam noge ze dwa razy i tak sie umeczylam, ze mi sie odechcialo... :-) Ale jutro znowu zrobie podejscie!

A ja jestem dzielna i od przedwczoraj robie szostke weidera. Niby tylko 6 cwiczen po 6 powtorzen pierwszego dnia, a wczoraj mialam nielekkie zakwasy, ze nie wspomne o dzisiejszych, gdzie wczoraj bylo juz wszystkiego po dwie serie... Makabra. Ale dodaje tez 6 innych cwiczen na dupsko, talie i uda po troszeczku. Nie powiem, zebym juz miala lepsze samopoczucie, na razie nie widze efektow oprocz zakwasow. A wszystko wzielo sie stad, ze poszlam do znajomej i sie okazalo, ze waga od miesiaca stanela w miejscu...

a ja wczoraj dokładnie obejrzałam się przed lustrem... fuj, nie spodobało mi się to , co zobaczyłam, oj nie :no: okropny cellulit na udach, dupie i na bokach bioder. załamkaaaa :szok:
chyba się wezmę za tę "6" Weidera tylko skąd wziąć tyle silnej woli, która u mnie tak słaba?

karoo jak robisz tę "6"? jedno ćwiczenie po 6 razy i przechodzisz do następnego czy każde ćwiczenie jeden raz po kolei i tak do 6 powtórzenia?

A mi sie dzis udalo troszke pocwiczyc... Kolejna porcyjka wieczorem.
Leyna, gratulacje! Snane na wagę w następną środę u mojego gina. Okaże się jak teraz to wygląda, bo były robieżności miedzy moją a jego wagą (od pewnego momentu, zresztą).

Ja tez wydrukowałam sobie tą "6 " z zamiarem ostrego cwiczenia ale po 1 dniu kiedy sie za to zabrałam niestety stwierdziłam ,ze za duzo roboty przy tym i wole zwykłe brzuszki ale tez ich jeszzce nie zaczełam za to juz od 3 tyg cwicze na gazeli..i powoli cos tam ubywa..pozdrawiam

reklama
Podziwiam te, ktore cwicza...Szczegolnie ciebie Joas...Ja mam za malo samozaparcia :-) Mowie sobie, ze zaczne, ale nic z tego nie wychodzi, bo wynajduje sobie jakies inne zajecie. A brzuch flaka, uda w cellulicie i tylek jakis zwiotczaly... :baffled: :wściekła/y:

Do góry