Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Edie...jak bedzie miala czas to napisz co to za cwiczenia i jak sie je wykonuje...moga sie przydacedie pisze:A ja przytyłam w ciąży 20,5kg, mój synek urodził się 14 dni temu, a ja już straciłam 15,5kg) a po porodzie zaledwie na 6 wskazywała waga. Nie karmię piersią, choć odciągam pokarm i karmię Stacha butelką (nie chce ssać piersi, choć instynkt ssania ma super...). Po porodzie przyszła do mnie pani fizykoterapeutka i dała mi ćwiczenia na 6 tygodni! I dziewczyny nie ma tam brzuszków. Raczej są takie ćwiczenia pozwalające prawidłowo krążyć płynom w organizmie, napinające pewne grupy mięśni, pozwalające wrócić tkankom do normy. Żadnych forsownych skłonów czy naginań. Może warto sięgnąć po takie wskazówki? ja sobie spokojnie ćwiczę każdego dnia po kilka chwil... I mąż mi mówi, że super już wyglądam! a to dla mnie najważniejsze
![]()
mada78 pisze:mam to w d... nie moge patrzec na ten bebech!!!!!!!!!!!!
jutro wysyłamK. po majtki sciagające poporodowe, nie mam zamiaru czekac jeszcze 4 tygodni bo skończy sie na potrzaskanym lustrze
i powolutku zaczynam ćwiczyc, a przynajmniej taki mam zamiar , co z tego będzie wyjdzie w praniu bo zwolenniczka ćwiczenia w domu nigdy nie byłam![]()