reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrot do formy sierpniowych mam :)

Hej! to ,ze przytyłam po świetach na mamusinym wikcie to mnie nie dziwi wiec znow sie musze wziąśc za siebie tymbardziej ,ze juz nie karmie wiec moge jakąś diete zastosowac , mam motywacje za 3 tyg wesele u kolegi pasowało by wyglądac przyzwoicie ale to to mały pikus najgorsze są cyce:wściekła/y:...przestam juz karmic hanke i cyce raz ze sie zmniejszyły co mnie nie dziwi ale najbardziej mnie wpienia ,ze są z lekka obwisłe choc wielkich cycow nie mam i co teraz z tym zrobic?? pomijam juz to ze jeden jest lekko więszy hehe ostatnio mi kolezanka opowiadała ,ze jej siostra jak urodziła to miała rozmiar 85D a teraz ma 80A:confused:

reklama
JAAGA ja przed ciaza mialam 75C a teraz stanik 90D ;-) i jak Piotrus wyssa z cycow mleczko to tez sa obwisle :-(

Ale Wy przynajmniej macie jakis konkretny rozmiar :-) Ja przed ciaza mialam 75 C - czasami 80 B (zalezalo od firmy), a teraz marne 75 B :wściekła/y: I do tego cycki nie sa pierwszej "swiezosci" :-D

heh ja przed ciążą tez miałam 80 B, teraz - w zasadzie zalezy od biustonosza- 80C lub D. zobaczymy co będzie jak przestanę karmić, aż się boję... dobrze,że przynajmniej bez problemu mozna wybrac dla siebie biustonosz korygujący niedoskonalości:-D:-D;-);-);-)

To ja wam oddam troche moich. W tej chwili jedyny stanik ktory jest w miare na mnie dobry ma rozmiar 85 I, :wściekła/y: podejrzewam, ze jakbym znalazla J to bylby jeszcze lepszy. :no: W sumie to mam cicha nadzieje, ze jak skoncze karmic to bede miala mniejsze, zanim zaszlam w ciaze mialam 80 GG - ewentualnie male H i nie obrazilabym sie jakby mi po zaprzestaniu karmienia zjechaly do E-F... I huk z obwisloscia, ze wzgledu na rozmiar wiec ciezkosc cycow zwisly mi juz jakis czas temu - przypadlosc wielkich cycow niestety. A w ogole to wlasnie przestalam brac cerazette - chromole, fatalnie sie czuje, a ze zaden gin nie chce przepisac zastrzyku i w sumie jak sobie poczytalam to juz nie chce, to wlasnie zostalismy bez zabezpieczenia. Jakby co to moze bede pierwsza sierpniowka ktora zaciazyla ;-)

A ja do dzisiaj z wielkim postanowieniem zaczynam diete dzis cały dzien głoduje zeby mi sie z lekka zołądek przykurczył od jutra koniec ze słodyczami i ostra dieta no i do tego cwiczenia mam 3 tyg zeby wyglądac jak nalezy bo wesele mam u kolegi wiec chce sie zaprezentowac jak za starych dobrych czasów:-)

reklama
Jaaga, powodzenia rowniez zycze!
Bo ja podobnie jak Ollesia na diecie max. 2-3 dni wytrzymuje, a do cwiczen cos mnie nie ciagnie, hehe ;-) Pewnie dlatego mam z lekka sflaczale cielsko ;-)

Do góry