reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrot do formy sierpniowych mam :)

jaaga powodzenia... ja do diet to mam zacięcie- chyba aż za bardzo... bo kiedys jedna z moich diet skończyła się w szpitalu:zawstydzona/y:

reklama
no naprawdę dobre, może wszystkie nas wezmą:-D:-D:-D
u mnie też fason nie taki jak przedtem, a na wadze malutko zostało do zgubienia....

kurcze a najgorsze,że nie zawsze diety pomagają... bo na takim sflaczałym częsciom ciała, to tylko wysiłek fizyczny może pomóc... oj jak bym chcaiła iśc na fitnes i basen...:tak::tak::tak:

Ja to jestem cała zdefasonowana (no, moze cycki sa jeszcze w porzadku, bo produkuja, ale az boje sie pomyslec, jak beda wygladały kiedy przestane karmic brrr:baffled:), bo cwiczyc mi sie nie chce strasznie, diety zadnej nie stosuje, choc powoli kg mi "zjezdzaja" (ostatnio przez choróbsko). Co mnie jednak martwi, to wypadanie włosów, które zaczelo mi sie po swietach:wściekła/y::no::baffled: Czy ktoras stosuje Skrzypovite i karmi? bo musze sie jakos ratowac....

reklama
dominique, ja stosowalam przez jakis czas vichy, i troszeczke pomoglo...wypadaja mniej ale nadal sa cienkie i bez wyrazu....:baffled:

fryzjer zaproponowal "wax" to balsam-maska, do kupienia w aptece, podobno rewelacja, bo po nim wlosy szybciej rosna i lekarze.,go polecaja kobietom po chemioterapii.....

musze tego poszukac, bo w aptece niedaleko mnie, nie mieli:baffled:

Do góry