reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Sandra, na zdjeciach widac co innego... :-) :-) :-)
Bo ja ja w sumie szczupla jestem, ale flake mam z tylka, ud i brzucha :-) Ubranie maskuje, ale w majtach wyglada to inaczej, hehe.
Mi tez sie flaki porobily. Pojde do "Badz piekna", to mi wytna... :-)
HAHAHAHA, dobre, dobre

dominique.p
Fanka BB :)
Ja to jestem cała zdefasonowana (no, moze cycki sa jeszcze w porzadku, bo produkuja, ale az boje sie pomyslec, jak beda wygladały kiedy przestane karmic brrr
), bo cwiczyc mi sie nie chce strasznie, diety zadnej nie stosuje, choc powoli kg mi "zjezdzaja" (ostatnio przez choróbsko). Co mnie jednak martwi, to wypadanie włosów, które zaczelo mi sie po swietach

Czy ktoras stosuje Skrzypovite i karmi? bo musze sie jakos ratowac....

dominiquw, czy skrzypowite można brać to nie wiem, ale dziewczyny pisały o szamponie vichy na wypadanie włosów- podobno jest skuteczny- mam taka nadzieję, bo mi tez zaczęły wypadaćCzy ktoras stosuje Skrzypovite i karmi? bo musze sie jakos ratowac....

reklama
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
dominique, ja stosowalam przez jakis czas vichy, i troszeczke pomoglo...wypadaja mniej ale nadal sa cienkie i bez wyrazu....
fryzjer zaproponowal "wax" to balsam-maska, do kupienia w aptece, podobno rewelacja, bo po nim wlosy szybciej rosna i lekarze.,go polecaja kobietom po chemioterapii.....
musze tego poszukac, bo w aptece niedaleko mnie, nie mieli

fryzjer zaproponowal "wax" to balsam-maska, do kupienia w aptece, podobno rewelacja, bo po nim wlosy szybciej rosna i lekarze.,go polecaja kobietom po chemioterapii.....
musze tego poszukac, bo w aptece niedaleko mnie, nie mieli