reklama
Leyna jesli dobrze zrozumialam to Piotrus ma nietolerancje laktozy? czy skaze bialkowa? i czy mozesz jesc normalny chleb? Ja znalazlam mleko bezlaktozowe i pilam je bo maly mial kolki i myslalam moze ze to nietolerancja laktoz,ale jednak nie. Ja w sumie nie wiem do konca na co Pat jest uczulony, bo sa momenty kiedy normalnie pije kawe z mlekiem i nic sie nie dzieje przez miesiac, a potem nagle znow jakies male zmiany na skorze, a ja nic nowego nie wprowadzilam... dzisiaj naprzyklad byla u nas zielonkawa kupka, a ja znow sie ostro pilnuje od jakis 3 dni.
mada oszalałaśkochana a jak ty to robisz , bo Leyna to rozumiem a ty bedyta?? chyba nie cwiczysz??napisz że nie ćwiczysz bo inaczej sie załamie że ze mnie taki leń
![]()

no po prostu do pracy wróciłam, trzeba rano wstać... i nie ma czasu podżerać, i ostatnio, nie wiem czemu, od słodyczy mnie odrzuciło, ale jakoś się nie martwię

aguśka ten basen to chyba całkiem niezły masz pod nosem?

sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Leyna jesli dobrze zrozumialam to Piotrus ma nietolerancje laktozy? czy skaze bialkowa? i czy mozesz jesc normalny chleb? Ja znalazlam mleko bezlaktozowe i pilam je bo maly mial kolki i myslalam moze ze to nietolerancja laktoz,ale jednak nie. Ja w sumie nie wiem do konca na co Pat jest uczulony, bo sa momenty kiedy normalnie pije kawe z mlekiem i nic sie nie dzieje przez miesiac, a potem nagle znow jakies male zmiany na skorze, a ja nic nowego nie wprowadzilam... dzisiaj naprzyklad byla u nas zielonkawa kupka, a ja znow sie ostro pilnuje od jakis 3 dni.
Ja tez Wama nie mam zielonego pojecia na co Sara jest uczulona...Mam tylko nadzieje, ze z wiekiem jej to przejdzie. Niby pediatra stwierdzila, ze na bialko, wiec daje jej Bebilon Pepti i nic co zawieraloby chociaz troche bialak, a i tak od czasu do czasu ja obsypuje

Wama lekarka stwierdziła, że Piotruś ma skazę białkową, ale ja nie jestem tego tak do końca pewna. Bo do produkcji bułek używana jest maślanka, a kazała mi jeść właśnie bułki. Ja się potem przerzuciłam na chleb żytni.
Skaza białkowa ponoć przechodzi z wiekiem, jak organizm jest dojrzalszy i lepiej sobie radzi z trawieniem.
Skaza białkowa ponoć przechodzi z wiekiem, jak organizm jest dojrzalszy i lepiej sobie radzi z trawieniem.
sandra1982
Oby te nasze dzieciaczki jak najszybciej wyrosly z tych alergii!

K@si@
Ja tez caly czas podejrzewalam u Kingi skaze bialkową, choć nigdy nie miała jakiejś strasznej wysypki, ale zawsze ilekroć wypiłam mleko lub zjadłam za dużo produktów zawierających bialka krowie, to mi wymiotowała i ulewala. Ale w pewnym momencie wprowadziłam te bialka do mojej diety i wszystko było ok i jest do tej pory. Teraz mala wszystko je i nic jej nie uczula.
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
MOj powrot do formy na dzis:
chodzenie na czas do sklepu po paczki szt. 10 - niecale 30 min
zjedzenie owych paczkow w ilosci 3 szt. - nicale 5 min
odwijanie z papierokow krowek-mordoklejkow i ich przezucie - 10 min
45 min intensywnych cwiczen zuchwowow recznych,hmmm... niezle
chodzenie na czas do sklepu po paczki szt. 10 - niecale 30 min
zjedzenie owych paczkow w ilosci 3 szt. - nicale 5 min
odwijanie z papierokow krowek-mordoklejkow i ich przezucie - 10 min
45 min intensywnych cwiczen zuchwowow recznych,hmmm... niezle

reklama