reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrot do formy sierpniowych mam :)

Ewa, gratulacje! Super! :-)

Ja nie mam zielonego pojecia ile waze, bo sie w domu wagi nie dorobilam , hehe, a u tesciow jak jestem to zapominam sie zwazyc, ale wydaje mi sie, ze waze mniej niz przed ciaza, bo mi spodnie z dupy leca (chociaz pas jeszcze nie ten, nie mowiac o jedrnosci posladkow i ud :wściekła/y: )

Dziewczyny, myslicie, ze mozna isc na solarium juz teraz? Przydalyby mi sie ze 2-3 sesje, bo jestem bledzioch nie z tej ziemii - jak corka mlynarza wygladam, hehe ;-) ???

reklama
Oj ale wam zazdroszcze tych sukcesów wagowych ja nadal 20 na plusie:wściekła/y:i nie wiedać aby to miało szybko u;lec zmianie bo brzuszka już prawie nie mam (zawsze miałm płaski i jędrny wiec sie o niego nie boje) gorzej z udami i dupą bo to trzeba zlikwidowac ćwiczonkami a teraz prze trybie życia mojego dziecka bedzie ciężko (zwłaszcza ze leń do ćwiczeń ze mnie straszny:zawstydzona/y:)dobrze ze nadchodza chłodniejsze dni przykryje moje zwały jakimś płaszczykiem;-)gorzej bo chyba w żadnym cieplejszym okryciu sprzed ciąży sie nie dopne:wściekła/y:
co myślicie czy ćwiczenia na stepperze (regularne)cos daja ???

Sandra jak karmisz piersią to z solarką sie wstrzymaj,nie dość że jeszce ci sie hormony nie poukładały(ryzyko nierównego koloru) to jak rozgrzejesz cycki a później wyjdziesz na chłodek to możesz je zaziębić a to podobno przerąbane.

mi ewcia daje czasem tak popalić że oprócz ciązowych kilosów (14) spadło mi jeszcze 6.i teraz w sumie waże 20 kilo mniej niz w dniu porodu. czasem to mi sie przypomina dopiero o 22 ze jeszcze nic nie jadłam,wczoraj na przykład zjadłam paczkę suszonych śliwek.

Ech te kilogramy..ja sie zawziełam i od poniedzialku cwicze na gazeli wczesniej sie smaruje kremem na cellulit i macham przez 30 min ..a biedne dziecko patrzy sie na matke co ona robi ..macha nogami rękami..o dziwo nie płacze bo ciekawy to widok hehe no i nie jem słodyczy..i widze ze powoli cos to daje ale efekt to moze bedzie po miesiącu albo i 2 jak mi zapał nie przejdzie..pozdrawiam i zycze szybkich powrotow do dawnych sylwetek;-)

Też bym sobie na jakimś sprzęcie poćwiczyła, ale steppery i wszystko co może obciążać kolana wykluczone :-(

Wydrukowana aerobiczna "6" Weidera nadal leży... nie mam zapału aby zacząć ćwiczyć. Tłumaczę się tym, że nie mam żadnej maty ani dywanu a na gołej podłodze nie będę przecież ćwiczyć ;-)

Ja nic nie używam ani na cycki ani na ciało jedynie twarz mi się strasznie wysusza i muszę nakładać pół opakowania kremu na raz. A co obwisłości piersi to czytałam że karmienie piersią ujędrnia piersi i wbrew panującym przesądom kobiety karmiące będą miały bardziej jedrny biust niż te które nie karmiły.

Pierwsze slysze. Chociaz fajnie by bylo. Ale sadzac po tym, co sie z moimi piersiami dzieje po porodzie i prawie dwoch miesiacach karmienia to ta teoria jest kompletnie niesluszna... W ciazy moje piersi wygladaly bardzo ladnie (na ile dojce wielkosci moich moga wygladac ladnie skoro juz i tak byly obwisle troche), po ciazy przez pierwszze dni tez, a teraz to katastrofa... Polozna ze szkoly rodzenia sie zarzekala, ze jak sie rozstepy na cycach nie porobia w ciazy to juz sie nie pojawia. No, to teraz powinnam pojsc i powiedziec jej, zeby zrobila cos z tymi rozstepami, ktorych "nie ma"... No i cyc mi jeszcze bardziej obwisl :no:
Leyna, jakiej ty ziajki dokladnie uzywasz?? Tez se kupie, moze beda chociaz troche ladniejsze...

reklama
Do góry