Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A mogłas po kroplówach oczy otworzyć? Mnie było ciężko powieki unieść. I bardzo się cieszyłam, że mi mąż na porodówce obrączkę zdjął, bo inaczej ślusarza trzeba by do szpitala wołać ;D.
Madzia ja obrączki ok szóstego miesiąca się pozbyłam..... i do tej pory nie mogę mosić (założę ale mnie uciska i palec fioletowy się robi)
A tak w ogóle to wiecie jeszcze długo nie chciałabym mieć takiego brzuchola wielkiego, jak sobie przypomnę jak mi było ciężko i jak miednica się rozchodziła to.... ech...... 8)
Myfcia fryzjerka bedzie u mnie w poniedz przełożyła wizyte bo sie nie wyrobiła buu wiec po weekendzie zrobie lans...
ja podobnie po cc trzesłam sie jak gaaaaalllllareta moge pokazac swoją fotke w dniu porodu - brwi regulowałam co by elagancką być a co ;D