reklama
dytek
Fanka BB :)
Ale fajowo się na tym wątku się zrobiło.
Dziewczyny zdjęcie z wojskoweych wesel cudo. Ewako i Myfa przeslicznie wyglądałyście, no i tylu mundurowych dookoła, fiu fiu.... :
-
Szczęściara z Ciebie też śliczna panna młoda.
Kacha cóż więcej mogę dodać, rewelacyjnie wyglądałaś w ciąży, a teraz to aż dech zapiera- w życiu bym nie pomyślała, że jakieś 2 m-ce temu urodziłaś.
Mi tez w tym roku, w czerwcu zmienia się kod z 2 na 3
. W szpitalu mnie już postarzyli w styczniu i na wypisie mam 30lat
.
Dziewczyny zdjęcie z wojskoweych wesel cudo. Ewako i Myfa przeslicznie wyglądałyście, no i tylu mundurowych dookoła, fiu fiu.... :
Szczęściara z Ciebie też śliczna panna młoda.
Kacha cóż więcej mogę dodać, rewelacyjnie wyglądałaś w ciąży, a teraz to aż dech zapiera- w życiu bym nie pomyślała, że jakieś 2 m-ce temu urodziłaś.
Mi tez w tym roku, w czerwcu zmienia się kod z 2 na 3
karola7
Fanka BB :)
Ja w tym roku ostatnie 20 urodziny obchodzę - jeden dzień przed Magduską (a tak swoją drogą Madzia to z którego rocznika jesteś jeślimozna wiedzieć? )
A na porodówce to ja się odmłodziłam. Jak mnie położna zapytała ile mam lat to powiedziałam, że 27 (no, ale jak zaczęłyśmy liczyćto się okazało, że ciut wiecej
)
MYFA GRATULACJE
A na porodówce to ja się odmłodziłam. Jak mnie położna zapytała ile mam lat to powiedziałam, że 27 (no, ale jak zaczęłyśmy liczyćto się okazało, że ciut wiecej
MYFA GRATULACJE
reklama