reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
dech mi zaparlo Dydek cudnie wygladalas w ciemnych wloskach a suknie przesliczna do tego wysoki przystojny facet ech czego chcec wiecej...bo cudowne maluszki juz sa :-)

Dziękuję za miłe słowa, jak Wy dobrze wiecie jak komuś humorek poprawić :)
Co do wieku, to szczęśliwi czasu nie liczą, ja jestem "najstarszą szesnastolatką jaką znacie"
Dytek tylko na drugiej fotce buzię widać, ale na prawdę pięknie wyglądałaś w dniu ślubu, ahh... :)

juz kiedys pisalam ze suknia mi sie bardzo ale to bardzo podoba jak z bajki :-) i torciku slubnego.....
a lasencja bylas jestes i zawsze bedziesz wiec nie pisz ze stare dobre czasy teraz ida jescze lepsze ;-)
sliczniusio wygladacie razem...

Karolla też wspominam te czasy zostalo mi 5kg i waga stoi :) a na drastyczną dietę nie ma szans po każdym karmieniu chce mi się potwornie jeść. Koleżanka mówila że jak skończę karmić waga sama spadnie

Wrócisz do formy Karolla, wrócisz. A kto w ogóle powiedział, ze nie jestes teraz w formie? Przecież świetnie wyglądasz, kurczę blade, co z tego, że biust jakby troche pełniejszy ? Ciałko opalone, turkusik, włoski zrobione, czegóż chcieć więcej ? Potraktuj to jako formę przejściową :).

Aha. Zamierzam nabyć sobie biustonosz. Taki, który nie ma nic wspólnego z karmieniem piersią i seksownymi inaczej odpinanymi miseczkami . I teraz, jak mam to zrobić ? Jak pójde świeżo po karmieniu, to jak później mleko wzbierze, to mi wypadną górą. Jak pójdę z pełnymi, to po nakarmieniu będą luzy. Jezzzdem w kropce... :mad:

Wow Karolla
Pieknie wygladałas i piękna suknia....i jaki maz przystojny.....ups zaraz moje kochanie bedzie czytał

Madzia a co do stanika to pamietaj mierzac go nie mysl o karmieniu, bo bedziesz mleko łapac w miski hehe

reklama
Do góry