reklama

Powrót do formy :) WAGA

Antares77 pisze:
Karolla ja też :) czytałaś 11 minut? jeżeli tak, to napisz jakie wrażenia, bo jestem ciekawa z uwagi na dużo kontrowersji wokół tej ksiązki.
czytałam Antares książka fajna ale w porównaniu z Alchemikiem czy Siedziałam nad brzegiem rzeki Piedry i płakałam ( chyba nie pomyliłam tytułu ) to byłam
troche zawiedziona, opowiada o młodej dziewczynie z Brazylii która sprzedaje ciało za kaskę (jak ładnie to ujęłam) a przy tym zakochuje się w kliencie hmm..
można poczytac!

reklama
Blond, połysk suuuper, pasemek nie widzę, ale ja mam astygmatyzm więc nie należy się tym przejmować. Mam za to bujną wyobraźnię, więc te pasemka oczyma duszy widzę ;D.

Dziadek został z Jasiem i udało mi się do fryzjera wyskoczyć. dojście do fryzjera, obcięcie, wysuszenie i powrót zajęło mniej niż pół godzinki.
Fryzjerka: no to jak tniemy??
Ja: krótko, no jakoś tak raczej krótko i szybko!!
Fryzjerka z grzywką??
Ja: Wszystko jedno!!
No i wyszło to tak, zadowolona jestem, bo teraz 10 minut mycie i suszenie a nie to co wcześniej, no i czesać nie trzeba :D
10061105el.jpg

10061118tw.jpg

reklama
Uuuuu, kochana, PARAGRAF... ;D Prosze natychmiast dowód osobisty sfotografować lub wyskanować i wrzucić tutaj, bo na Szanownego Małżonka będę musiała donieść. Szesnastolatka z dzieckiem... :D ;) ::) ::) ::)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry