• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

reklama
Biedronka zakaz wypowiadania się kurde Ty chudzizno ja mam 163 cm i 67 kg żywej masy a talie bąka w przeciwieństwie do Abryz

głuszek daj luz no w końcu ta Maryśka musiała wyjsc to sie bioderka rozjechały ;) ;) ;D

A ja mam 158 i jeszcze "ładnie" sobie ważę, mimo że już dużo zjechałam. Po cholerę się tak w ciąży obżerałam ?????? Magazyn ptasiego mleczka ;D

Nic nie mówcie dziś o żarciu. W ramach mojej diety mój mąż wciął wczoraj cały chleb, jaki się ostał w domu. Została tylko paczuszka herbatników, którą już zjadłam. W lodówce jest jeszcze serek w plasterkach i ketchup, ale nie mam na to ochoty. Chyba nie umrę z głodu do powrotu męża ;) ;) ;)

to mi na szczescie smaka nie zrobiłaś:)a ja w takim razie jestem magazyn mleka,nie uht,kawy i herbaty no i of course coca-coli..idę cwiczyc:))))))))tylko sobie kawke zrobię i ciasteczko zjem,co by energie do cwiczeń miec;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry