reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

amierzyłam sie - wymiary nie sa złe jeśli chodzi o proporcje hehe tylko z centymetrami gorzej 110-85-110 - czyli moge być modelką XXL :)

reklama
to ja mam figurę jak ksieżniczka Fiona po przemianie w narzeczoną shreka:)94-80-89 idę się obwiesic chudzielce szkieletory

cycki i biodra idealne nie pierdacz a pas zaniedługo Ci spadnie jestem tego pewna więć uszy do góry

reklama
kurde Głuszek przecież wypierdziałam Kiniuśkę 16 maja to juz 100 lat temu,a ciagle beka łoju estem,a TY takie androny opowiadasz tutaj...poza tym ile masz wzrostu?ja mam 165,a ważę 56kg!!!!!!!!!!!od teraz nie jem słodyczy,a jak zjem to niech mi w dupę idzie,nich mam nauczkę

Do góry