reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

reklama
Maxin pisałaś kiedyś że ściągnęłaś sobie z netu aerobik. Mogłabyś napisać z jakiej stronki. Za 4tyg idę na wesele a zamiast brzucha mam flaczek... :mad: pora coś z tym zrobić!

Szkoda, że mundial już się kończy, bo przez ostatni tydzień schudłam 1kg i mam już -21kg. Dobrze, że zaczynają się transmisje z lekkoatletyki ;D ;D ;D

anitka ja zazwyczaj cwicze wieczorkiem jak mąż wraca z pracy to zajmuje się dziećmi a ja śmigam się zrelaksować sportowo :) wtedy czuję się zdrowo zmęczona i już nie jestem przemęczona i fajnie mi się śpi :) oczywiście dopóki mała nie obudzi się do jedzenia ;)
biedronka to moze zarejestruję sektę? ;)
Tak na marginesie byłam wczoraj u siostry i się pomierzyłam - w pasie 74cm, w bioderkach 86, a w biuście 94cm ;D

Kate, naprawdę 21 kilo, chociaż wymiary mam jakiejś pokracznej modelki z Marsa (96-80-105). Ło matko, gdzieś mi wcięło wcięcie z pasa ;D ;D ;D

reklama
NO TO JA JESTEM POKRAKA Z Venus Abryz ;D ;D ;D mam 89 w pasie 105 w cycach a w biodrach musze zmierzyc jeszcze ;D ;D ;D masakra

Do góry