reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

reklama
Dziewczyny kochane mnie coś ostatnio spadła mobilizacja i postanowiłam zaakceptować siebie taką jaką jestem :) Wy też jesteście wszystkie piękne, a najważniejsze jest to jakie mamy słodkie i kochane dzieciaczki. A to że nam po porodzie przybyło z tego powodu jest mało istotne :) Kochanego ciała nigdy za wiele :laugh:
anitka świetnie wyglądasz :) Super z Ciebie laska

WSZYSTKIE MAJOWE MAMUSIE TO SUPER LASKI I NAJLEPSZE MAMY ;)

rozumiem ze twoja waga a nie dzidzi ;D ;D ;D

przez te kolki to mój mały je 5-7 min i dalej ryk i wicie się koszmar :(

Kate pocieszycielko - moja też tak ma - jezu mam dość i trochę - na spacerze wyła mi godzinę -przestawała na rączkachc a co ją wsadzilam do wozka to znow bek..... przeszło jej dopiero jak ją na brzuszku połozyłam........ jestem wykończona :( :( :( :(

reklama
głuszek gratuluje spadku wagi. Szkoda tylko, że człowiek nie może się "nacieszyć" tym odchudzaniem tylko ciągle jest zmęczony i wyczerpany.... :( Ale trzymaj sie kobitko. Majówki to bardzo silne kobiety :) zauważyłyście???

Do góry