reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

reklama
kate - bo nie na wszystkich widać moich zwałeczków tłuszczu na brzuchu ;D ;D ;D - ale dzięki

kate - jednak miałaś rację - chyba opuchłam wtedy - bo dzisiaj waga była taka jak tydzień temu ( tzn. sprzed chrzcin) - ufff

Nie no Anita, rewelka ! A ja jednak chudne w jakis dziwny sposob bo w coraz to inne spodnie wchodze w ktore nie wchodziłam dotychczas. Chyba biodra mi sie zwezaja tylko brzuch nie za bardzo... :p A dzis se kiecke taka marszczona zakupiłam a co tam, przeciez i tak nie ukryje pewnych mankamentow swojej mamuskowatej sylwetki...heh

Dzięki Dziewczyny, ale mi naprawdę dużo brakuje do figury sprzed ciąży, szczególnie jak siedzę-robią mi się takie fałdziaki jak u jamnika. Ale oczywiście cieszę się z tego że nie jest gorzej.

ja mogłabym zrobić foty moich mega fałdziaków ale tego nie zrobie bo jeszcze by mnie za świństwa wywalili z bb ....odpada
ale pocieszam wy w porównaniu ze mną zero fałdek macie ;D ;D

;D ;D ;D ;D gosiek dzięki ale ja niestety mam lustra w domu i obraz mojego odbicia jest godny pożałowania ;D ;D ;D

albo mam lustra powiększające ......tak chyba tak ;D ;D ;D ;D ;D

Ja na pewno nie pójdę na plażę, bo by mnie greenpeace do wody jako wieloryba wrzucał w ramach swej działalności ratunkowej ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D
no Ty to Abryzula juz przesadziłaś jak Ty wieloryb to ja jaki jeszcze większy ssak morski ??? no jaki kurde mol??? ;D ;D ;D ;D

reklama
Ja tam na plaze mam zamiar chodzic bo co robic nad morzem przez 2 tygodnie? Ale czy sie odwaze rozebrac...pewnie tak bo muuuusze popływac w koncu ::) :)

Do góry