reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

Głuszek, a może ona płacze z przejedzenia. Jakub - jak czasami przesadzi z jedzeniem - wyje mi
(na spacerku też). Wyjmuję go wtedy z wózka, odbije mu się 35 raz i jest wtedy spokojny :-)

reklama
nie wiem - ulewa sie jej starsznie i żyga też sobie czasami - to co mam jej jeść nie dawać???? To będzie wyła z głodu :mad: :mad: :mad: :mad:

głuszek ja miałam podobnie jak abryz. Ani po jedzeniu się odbiło 2 razy, a potem dalej była niespokojna i jak ją wzięłam to jeszcze raz sobie beknęła. Czasem trzeba może dłużej ponosić po jedzeniu. No nie wiem... musisz wyczuć o co jej chodzi :)
Ja sobie właśnie weszłam na wagę i zauważyłam, że jeszcze 0.5kg schudłam :) w zasadzie nic nie robiąc specjalnie :) Muszę tylko więcej załatwiać w związku z domem i będzie ok ;)

kurde, a ja stanelam na 56 kg i nic sie nie rusza :/ no ale moze na wyjezdzie zrzuce troche, wiadomo, przebywanie na powietrzu, plywanie napewno zadzialaja cuda :)

moj jest glodny co 2 godziny. zauwazylam ze gdy sie dobrze zalatwia to wtedy jest calkowicie spokojny. naprawde jestem w szoku. od kilku dni juz nie placze tak czesto, tylko potrafi sobie lezec na lozku, gadac, smiac sie i ogolnie jest super :) w nocy wstalam do niego bo stekal i poplakiwal sobie przez brzuszek, chcialam zeby jeszcze poszedl spac i dac mu smoczka ale jak stanelam przy lozeczku i mnie zobaczyl to tak sie slicznie zaczal usmiechac ze wymieklam i wzielam go do siebie do lozka :) oczywiscie suszarka na brzuszek, podnoszenie nozek i troche kupki poszlo i mogl spokojnie jeszcze usnac/

kropecka to super :) Moja też ma czasem problem z kupką i wtedy jest ten czas, że nie da się jej uśpić. Trzeba podać herbatkę i poczekać aż wyjdzie kupka :) Wtedy jest spokojna...

reklama
Do góry