reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

oleńka to i tak ładnie zrzuciłaś te zbędne kg po ciąży, a te resztę to na pewno też ci się uda.
Ja planuję schudnąć jeszcze ze 4kg, ale chyba mogę mieć tylko nadzieję... chociaż w piątek jak będzie ładna pogoda to wybiorę się na rower, a w następnym tygodniu basen mi się marzy... :)

reklama
ja ogolnie mam klopoty z uklade po karowym i prawie nic nie moge jesc - w szpitalu diete mi wprowadzili taka jak do wzodow, zreszta i tak na wiekszosc rzeczy mam alergie i mimo tego ze czesto wymiotuje i mnie czysci(sorki za szczerosc-ale tak jest po kazdym posilku prawie) to nic nie chudne! i tylko w ciazy sobie moglam pozwolic bo wtedy to nawet niewiedzialam co to skurcze lub bole brzucha....nie liczac wymiotow...

Maxin a nie pamietasz jak bylysmy na starajacych i ciagle sie skarzylam...oh wiecie ja sie juz przyzwyczailam po latach ale jak inni slysza to wlasnie tak reaguja a dla mnie to jest wlasnie normalnosc....

ciagle 53,5kg ;D no i tak sie narazie utrzymuje.......ale poniewaz zeszly mi cm z bioder i pasa, to sobie kombinuje, ze jak wroce do Bleeeelgii ;) to bede sie mogla juz zmiescic we wszystkie spodnie! hur-A! ;D

a zamierza ktoras z was chodzic na basen z dzidzia?
bo ja bardzo chce i juz bym sie zapisala, ale trzeba od razu podpisac umowe na rok, a ja wyjezdzam pod koniec wrzesnia wiec raczej czegos w Antwerpen poszukam.

Agatje ja chodze z Szymonem na basen jak miała 2,5 mc teraz idzemy juz 5 raz i bedziemy nurkowac az sie boje jestem zadowolona z tej szkółki chociaz nie jest to za tania impreza ale polecami i uwazam ze warto:)

no u nas w Łodzi jest jedna szkoła dla niemowląt ale nie dość że jest strasznie daleko to jeszcze ten basen mi sie jakoś nie podoba, na zdjeciach wyglada tak ponuro :/

reklama
u nas tez jest, tez dosc daleko od nas ale tato zawiezie.zamierzam isc dokladnie sie wypytac i dowiedziec teraz jak mezus bedzie mial urlop.

Do góry