reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

GŁUSZEK !!!! ja też chce twoją dietę, normalnie szok :szok: :-) Powiedz a ty normalnie jesz te rzeczy które opisałaś czy jakoś to masz rozpisane ???? ale mi wjechałaś na ambicję. SUPER SUPER SUPER

reklama
rano: 2 bułki z dzemem i margaryną, cherbata z cukrem
potem 2 deserki Gerbera, woda mineralna, szoczki BoboFruty lub Gerbera
obiad; zmiemniaki, mieso (indyk lub schab - juz mi normalnie pomysłów brakuje jak je przyrzadzać), surówka z marchwi z jabłkiem, fasoka szparagowa, brokuły (zamiennie)
po południu jabłka, wafle ryżowe, słonecznik, soczki, deserki Gerbaera
Okolacja - 3-4 kromki z wędlina (czasem z opgórkiem kisoznym lub zielonym)
WSIO

no no Głuszek nieżle :) ja już odstawiłam małego więc mogę jeść co chcę :)

heksa, może i masło jest zdrowe ale niestety zakazane dla mam z dziećmi alergikami :/

To ja nadal mam tzle co juy w 2+3 miesiace po porodyie i tey waga w dol isc nie chce....cyzli waye 53 kg....a to do mojego wzrostu strasznie duzo!!! przed ciaza wazylam az 60 (przytylam 10 kg z powodu dolow)jak szlam do porodu 75 kg .mi praktycznie wszystko spadlo po porodzie i nie musialams ie tak wysilac jak wy :) potem te 7 kg jakos zrzucilam spacerami i brakiem czasu na jedzenie...
ale od czasu tej mojej przerwy na BB to zas zaczelams ie obzerac:( jej az wstyd sie przyznac ale powaga jakie zachcianki mialam...no a oczywiscie bez was nie ma takiej motywacji no i utylo mi sie 2 kg :( (na szczescie juz zrzucone).Mam nadzieje ze teraz znow sie wezme w garsc bo az 5 kg musze zrzucic...mysle ze wystarczy mi spacerkami i jakas dieta....no i ciesze sie ze nadal nie mam ochoty na slodycze:):) choc to chyba lepsze niz np pierogi czy chinszczyzna :(:(

Takw iec bardzo was podziwiam bo ja to straszna ciapa jestem i tylko narzekam ze tu schab z rozstepami a cycki to wisiory wielkie ale nic z tym zrobic mis ie nie chce:( chyba liczylam na to ze to samo gdzies zniknie jak wczesniej....:(

a powiedzcie jakie najlepsze jest cwiczenie na nogi?ja mam od zawsze problem z zagruymi udami i to nie na zewnatrz tylko wewnetrznymi:(:(

jak bym chciała wyglądac jak ty:-)) ale niestety
coc moze juz nie długo ruszyłam z aerobikiem karnityna do picia i dieta szpinakowa ale diete dopiero od przyszłego tyg.
na efekty czekam jak sie pojawią dam znac.

reklama
Do góry