reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prawo kobiet w 2009/10 roku

Hehe, no ja też już trochę wypadłam z tematu.
Kurde muszę zacząc czytać nowe Gofin`owskie dwutygodniki z przepisami, bo nie wiem jak ja wrócę do pracy :-D

No mi by tez sie przydala gazeta podatkowa, bo to chyba o nia chodzi?:cool2: :-D
Niby moge z pracy brac, ale jakos mnie tam nie ciagnie :-D chociaz na same rozliczenia to bym pochodzila ;-)

reklama
A ja tęsknie trochę za pracą, chyba dlatego , że siedze sama w domu.
Mąż do 15 00 w pracy, potem na budowie wykańcza nasze mieszkanie.
A niedlugo wyjedzie do Wawy na 3 miesiące w delegacje i bedzie wracal tylko na pt-sob-ndz :-(
Ostatnie 3 miesiące ciaży tez był w Wawie w delegacji i teraz znowu się szykuje....
A od porodu praktycznie też siedzę sama i nie ma do kogo gęby otworzyć.

Jedynie na klawiaturze gadam :-D

Ja wracam do pracy na 1/2 etatu i drugą połówę - na przedłużony urlop macieżyński, który można wziąć aż do roku! Czytałam a tym w którejś gazetce dla rodziców (chyba w Dziecko albo Mamo to ja), już nie mogę się doczekać powrotu do pracy. Oderwę się troszkę, a małą zajmnie się jej prababcia

Ja tesknie za plotkowaniem z kolezankami i za samym ksiegowaniem :tak: ale ja to chyba nie wroce do pracy az mala pojdzie do przedszkola:-(

A ja wlasnie PIT z pracy dostalam (mama mi przywiozla) i zaraz bede sie rozliczac:tak: A jak dostane Pit z zusu za zwolnienie i macierzynski zrobie korekte ;-)

reklama
Do góry