takie drogie;-)
nie on ma tak napisane by nikt nie licytował ;-) cena 38,99 u niego ale dopiero chyba wystawia ;-)..Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
takie drogie;-)
nie on ma tak napisane by nikt nie licytował ;-) cena 38,99 u niego ale dopiero chyba wystawia ;-)..Ja podobnie,nie wiem,co Kuba dostanie.Rodzinka sama uzgadnia między sobą.Dziś też stwierdziłam,jak wiele radosci będę miała z tych kubusiowych prezentów gwiazdkowych.a ja nie mam pomyslu na gwiazdke dla Martyny. I nie robie listy prezentow. sama chce miec niespodzianke z tego co ona dostaniea props bycia dzieckiem
a wasze prezenty superowe!!
:-)

na klawiature A co z prezentami dla tatusiów ??????
macie jakieś pomysły??? jak tak to proszę się chwalić....
myślałam m.in. o okularach np. takich:
RAY BAN,RAY-BAN,RAYBAN PREDATOR 3179GUNMET!WWA PZN (275479510) - Aukcje internetowe Allegro
RAY BAN,RAY-BAN,RAYBAN PREDATOR 3179COFFEE!WWA PZN (276533029) - Aukcje internetowe Allegro
to są moje ukochane
tylko jaki kolor szkieł dla kogoś kto bardzo dużo jeździ
ciemna zieleń????
Ciemna zileń myślę może być, albo ciemny brąz
też bardzo bym prosila szukam inspiracjiA co z prezentami dla tatusiów ??????
macie jakieś pomysły??? jak tak to proszę się chwalić....

był bardzo zadowolony