reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
hihihi dobra cena nawet o tym nie pomyslalam jak wystawiam cos na aukcje tylko ze z drugiej strony to na ebay jak bym dala taka cene startowa to ciekawe ile bym zaplacila za wystawianie :confused:

Gosia patrzylam juz na allegro ale takiego nie ma tamten byl naprawde mega kosztowal 270zł i mial chyba 150m i byl taki fajny serio :/

a ja nie mam pomyslu na gwiazdke dla Martyny. I nie robie listy prezentow. sama chce miec niespodzianke z tego co ona dostanie:-D a props bycia dzieckiem :-p

a wasze prezenty superowe!!

a ja nie mam pomyslu na gwiazdke dla Martyny. I nie robie listy prezentow. sama chce miec niespodzianke z tego co ona dostanie:-D a props bycia dzieckiem :-p

a wasze prezenty superowe!!
Ja podobnie,nie wiem,co Kuba dostanie.Rodzinka sama uzgadnia między sobą.Dziś też stwierdziłam,jak wiele radosci będę miała z tych kubusiowych prezentów gwiazdkowych.

słuchawki z mikrofonem :tak::-)
bo ostanie jakie dostał urwał
zasnał przy kompie ze słuchwkami na szyji i mu głowa spadła:confused::confused::confused: na klawiature
ja słyszałam tylko huk
myslałam ze niezyje
a rano okazało sie ze słuchwki zmarły

A co z prezentami dla tatusiów ??????

macie jakieś pomysły??? jak tak to proszę się chwalić....

myślałam m.in. o okularach np. takich:
RAY BAN,RAY-BAN,RAYBAN PREDATOR 3179GUNMET!WWA PZN (275479510) - Aukcje internetowe Allegro
RAY BAN,RAY-BAN,RAYBAN PREDATOR 3179COFFEE!WWA PZN (276533029) - Aukcje internetowe Allegro
to są moje ukochane :-p
tylko jaki kolor szkieł dla kogoś kto bardzo dużo jeździ:confused:
ciemna zieleń????

Okulary fajowe :tak: Ciemna zileń myślę może być, albo ciemny brąz:tak:
A swojemu (na rower i do auta) kupiłam właśnie brązowe i nie narzekał:-)

reklama
Do góry