reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
Dobrze wiedzieć, że takie Smyki, jak nasze, fajnie się bawią tymi klockami, bo zastanawialiśmy się, czy Victor byłby już nimi zainteresowany;-)

ja mogę polecić grę krokodyl u dentysty i prosiaka którego trzeba karmić hamburgerami
to prezenty trafione w 10 non stop w użyciu jak i figurki dinozaurów.:-D

Marlenka na urodziny dostała ubranka i pieniążki na nowy rowerek,muszę się rozejżeć na Allegro za nim i obadać ceny ale i tak mam zamiar kupić go w sklepie.

Kochane pamiętam doskonale że większośc z Was kupuje na zająca słodycze dla dzieci, ale mam pytanie do tych co kupują coś innego. macie jakieś pomysły??
ja przyznam z ręką na sercu nie mam zielonego pojęcia co Szymkowi zając ma przynieść. słodycze odpadają bo w sumie to on ich nie je.a jak czasem ma na coś ochotę to idziemy do sklepu i kupi sobie to co właśnie chce zje i święty spokój.

naprawdę już od tygodnia dobrego męczy mnie normalnie ten temat bo na nic fajnego nie mogę wpaść.za mał odstęp czasu chyba od urodzin i dlatego.

Kochane pamiętam doskonale że większośc z Was kupuje na zająca słodycze dla dzieci, ale mam pytanie do tych co kupują coś innego. macie jakieś pomysły??
ja przyznam z ręką na sercu nie mam zielonego pojęcia co Szymkowi zając ma przynieść. słodycze odpadają bo w sumie to on ich nie je.a jak czasem ma na coś ochotę to idziemy do sklepu i kupi sobie to co właśnie chce zje i święty spokój.

naprawdę już od tygodnia dobrego męczy mnie normalnie ten temat bo na nic fajnego nie mogę wpaść.za mał odstęp czasu chyba od urodzin i dlatego.

U nas raczej drobne upominki.
W sumie od dziadków i siory dostanie pewnie cos do zabawy,ja planuje zakupić jakieś puzzle dla mojego "puzzlomaniaka",albo ciastolinę,bo nam sie zużyła i tak...
Mogę Wam polecić takie jajo
JAJO PISKLAK , KURCZAK- WYKLUWA SIĘ WIELKANOC (949281490) - Aukcje internetowe Allegro
albo
JAJKO NIESPODZIANKA A W NIM ŻÓŁW LUB KROKODYL (923805467) - Aukcje internetowe Allegro
Kuba dostał dinozaura,super zabawa to czekanie na wyklucie sie zwierzaka,a jaka radość.

u nas tez na Wielkanoc drobiazgi: ja juz kupiłam dla Hubka kubek ceramiczny z Myszką MIki, moze cos tam jeszcze dokupie zobaczymy, ale u nas drobiazgi, bo sie muszą schowac w ogódku pod krzaczkami i potem ich wspólnie szukamy:tak::-)

na urodzinki męża chrzesniaczki kupilismy taka grę SPADAJĄCE MAŁPKI, ORGINALNE Z FIRMY MATTEL, (955739216) - Aukcje internetowe Allegro i dzieciaki super sie bawiły:tak: i te małe jak Hubek i nawet starsze dziewczyny (10 lat) się tym bawiły z maluchami:tak::-) HUbek tylko nie rozumiał, że wygrywa ten kto ma najmniej małpek a nie ten co najwiecej, no ale jemu radośc sparwiało jak mu małpki spadały:-D:tak::-p:-D

to chyba ten wiek bo u nas to samo im więcej tym lepiej. jedynie to układanie drzewa najwięcej czasu zajmuje w porównaniu z całą grą.

no ja mam na myśli drobiazgi ale serio nie wiem co nawet drobiazgi bo rzucić w kąt to bez sensu.

reklama
w moim regionie nie ma tradycji Zajaca, ale tutaj tak wiec tez musze nad jakas drobnostka pomyslec....:confused::-D

Do góry