reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezenty, prezenty... :)

No wczoraj opowiadałam Szymkowi bajkę o wielkanocnym zającu i wytłumaczyłam że zając daje niespodziankę malutką bo ma malutkie łapki to nie może nic dużego nieść, ale trzeba kilka warunków oczywiście spełnić :)

reklama
My nigdy nic dzieciakom na Wielkanoc nie kupowaliśmy, poza jakimiś słodkimi podarkami typu: czekoladowe jajo albo zając;-) Jak będzie w tym roku to jeszcze nie wiem:sorry: Może dziadkowie albo wujki nad czymś pomyślą:-p

Kasiad jakie duże kółka ma rower Oliwi ? (nie pamiętam gdzie o nim pisałaś:zawstydzona/y: )

ja chyba kupię Emilce jakieś papiernicze rzeczy bo ostatnio dużo rysuje zamki , lasy i wkleja w rysunki naklejki (w każdym oknie zamku księżniczka:-D) i książkę z bajkami:tak:

ja osobiście uwielbiam książkowe prezenty zresztą Szymek też. my kupiliśmy mu kilka autek z jego bajki o zyg zaku ( tu jest tyle mogeli że może kolekcjonować do 10 urodzin).Dziadki mają ukochane dinozaury, a ciocia chrzestna ma drobną niespodziankę.

Emilka jednak dostanie spory prezent bo R zamówił jej rowerek ROWER rowerek 20 ARKUS ROMET Mała Księżniczka ! (979382758) - Aukcje internetowe Allegro tylko mniejszy będzie ;-)mam nadzieje ze głowa mnie nie rozboli od tych kwiatków :szok: no ale nie mi ma się podobać :sorry2:;-)
tylko nie wiem czy kółka boczne będą bo w aukcji nie było a on nie doczytał :baffled: i dostał opiernicz że znowu coś zamawia a ja nic o tym nie wiem :sorry2:chyba bardziej się napalił na rowerek niż Emilka

a ja dokupiłam jej zwierzątka w biedronce ;-)

reklama
Do góry