reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

problem : syndrom LUF – czyli niepekajacy pęcherzyk Graffa

Hej Mama! A ja mam brac 1 cykl a potem znowu clo przez 1 cykl. No zobaczymy co z tego wyjdzie :-) Powiedz, czy bralas anty od 1dc? Ja mam dzisiaj 14dc a mam zaczac brac od soboty.

Ostatnia edycja:
reklama
GWIAZDECZKA- tak ,brałam od 1d.c. przez 63 dni po 1 tabletce..

a Ty masz jakoś inaczej ,ale skoro gin tak zalecił i na pewno wie co robi wiec Ty bierz leki ,ja pozaciskam &&&& a potem bedziecie działać i...może w tym cyklu fasolka zakiełkuje :)

hejka dziewczyny!
widzę, ze nie jestem sama... ja też w tym cyklu zaczęłam brać pigułki anty i jak narazie jestem tym faktem załamana. Znowu stracone 2 miesiące, ale to nic w porównaniu do 4 latek. Mama05 trochę mnie Twój pościk podbudował :) mam nadzieję, ze na mnie też pigułki dobrze podziałają. Muszę brać, bo w tym cyklu pęcherzyk znowu nie pęknął, po @ nie zniknął tylko urósł :( Leczymy się w Provicie. M. też miał złe wyniki, ale jak się okazało tylko przez chwilowy stan zapalny.

Klaudyno moze warto z tymi anty poeksperymnentowac a noz sie potem cos ruszy :)
TRzymam kciuki - bralas pregnyl na pekanie?

Ostatnia edycja:
Gwiazdeczka oczywiscie, ze nam sie uda :) Ja jak narazie mam ciężkie chwile. Myślę, ze to właśnie przez pigułki. Ogólnie wszystko jest bez sensu, drażni mnie wszystko, a po chwili jest super... masakra :-D A Ty jak po pigułkach?
dotka85 nie rozbiliśmy posiewu. Hmm... a stan zapalny u facetów to chyba trochę jak u nas... trochę go piekło i zaczerwienienie lekkie się pojawiło ;-) Więc ja od razu maść i nystatyna w drażetkach (już przygotowana jestem, bo długo się męczyłam z zapaleniami, wiec teraz pierwszy objaw i działam :-)) Morfologia wyszła oki, bo 60%, ale ruchliwość a) 10%, b) 5%, żywotność 20%. Oczywiście panika, ze jest źle i w ogóle. Nawet M. był u urologa. Zlecił posiew i jeszcze raz badanie nasienia. Posiewu nie robiliśmy, chlamydia wyszły oki, a wyniki nasienia - ruchliwość a)53%, b)44%, żywotność 84%. Jeszcze nie byliśmy u lekarza z wynikami, ale wg norm jest oki :-)
A jak Twój M.? Ma złe wyniki?
Aha! M. bierze salfazyn i orzeszki kalifornijskie wcina, ale na wyniki ten kuracji trzeba by poczekać, bo po 3 miesiącach powinno sie robić kolejne badania, więc złe wyniki to raczej stan zapalny ;)

Ostatnia edycja:
dotka85 my robiliśmy ostatnie badanie po ponad 2 miesiącach, wiec dobre wyniki to na pewno nie wynik kuracji. Morfologia wyszła tym razem 6% przy normie - powyzej 4%. Tylko tym razem to były szczegółowe badania w klinice, wg. swiatowych norm. To 60% poprzednim razem było w zwykłym laboratorium, gin mówiła, ze tego wyniku nie bierze w ogóle pod uwagę (to 60%). A jak z ilością plemników u Twojego? Gdzie robiliście badania? Szczegółowe czy zwykłe w laboratorium. Jaką ma morfologię?

reklama
Klaudyna, no i mnie mecza te stale zmiany nasrtoju...biedne moje chopaki ;-p no i spac mi sie ciagle chce tak od 16...masakra. Daje rade jakos. A Ty ile masz te anty lykac? bo ja narazie 1 cykl, potem @ i clo...no i zobaczymy.

Do góry