reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
I co tu dodać...
Bardzo,bardzo się cieszę !!! Trudne chwile jeszcze,ale głęboko wierzę,że będzie dobrze !!! Niedługo będziemy czytać posty Mońcik o wybrykach Mai:tak::tak::tak:
Mońcik trzymajcie się !!!
Maju walcz !!!
Jesteśmy z Wami !!!

reklama
Jejku jak ja się cieszę,że wszystko jest ok :tak::tak::tak::tak::tak:Wiedziałam ,czułam że ta maleńka NIESAMOWICIE SILNA dziewczynka da radę:-)
Jestescie wspaniali cała wasza trójka :tak::tak::tak::tak::tak:

Się popłakałam:tak: jak zwykle:sorry2:

Majeczko kochanie! WALCZ śliczności nasza:-D
Moniko i Marcinie - wirtulam /wirtualnie przytulam/ mocno:-)
Boże!!! no Ty wiesz CO!
Buziaki gorrrrrące ślę dla Waszej MMM-owej trójki:laugh2:

Dopiero teraz przeczytałam wieści od Mońcik :tak::-) Bardzo sie cieszę że operacja się udała:tak::-) ze do 21:00 wszystko było dobrze. Mam nadzieje ze dziś tez bedziemy tu czytać same dobre wieści!;-):-) Maju kochanie zdrowiej szybciutko! Moniusiu i Marcinie 3-majcie się paaaaa

Witam cioteczki, w końcu mogę sprawdzic, co od wczoraj u Majeczki. Łzy się same cisną ze szczęścia, że wszystko w porządku, że Majunia silna, lekarze zadowoleni, że stan stabilny. Boże pomóż jej to wszystko przetrzymac, jej Rodzicom wytrwac w tych trudnych chwilach. Maja jest super hiper odważną, silną osóbką i da radę. My tylko wspierajmy ją, trzymając kciuki i modląc się do Boga, żeby przezwyciężyła to jak najszybciej!!!:tak:
Trzymaj się nasze SŁONECZKO!!!

li-6403.png

MONCIK super wiesci!!!:tak: Widac ze Majeczka to silna i dzielna dziewczynka i przede wszystkim naprawde chce zyc!! Teraz bedzie tylko lepiej:tak::tak:. Trzymam kciuki i wspieram modlitwa - pozdrowienia

Witajcie!!!
Cieszę się ogromnie, że Maja w dobrym stanie!!! I mocno ściska kciukaski, aby było ciągle lepiej!!!
Cały czas o Was myślę - Moniko - i gorąco proszę Pana aby pomógł Mai żeby szybciutko wróciła do sił!!!
:tak::tak:
Majeczko Nasza Kochana - WALCZ Z CAłYCH SIŁ!!! Nie poddawaj się nawet na chwilkę!!! Tyle już przeszłaś, tyle już musiałaś wycierpieć - teraz będzie już tylko lepiej!!! Bądź silna Nasza Mała Dziewczynko!!! :tak::tak::tak:

Jejku wczoraj tak w lozku rozmyslalam ze to takie niemozliwe, niezwykle ze Maja juz po operacji, ze juz moze byc tylko lepiej..... cudownie!!!

ps. Monia a wiesz moze co to za studentka w Poznaniu ktora wszczela akcje z krwia?

KARLAM, ta studentka to Ania, która podobnie jak Ty, lawinowo zapoczątkowała akcję z krwią. Podam tutaj jej nr tel, nie powinna byc zla...bo wiem, ze niejedna z nas moze wyrazic dziewczynie wyrazy uznania i podziekowania. To osoba młoda ale mimo ciężkiej osobistej choroby, dziala na rzecz innych-tylko podziwiać, tyle w niej optymizmu :)
A my zmykamy do Majki dopytac lekarzy jak minęla noc. Szpital do nas nie dzwonił, więc pewnie nie było tak zle!
Buzka kochane, bede słać smsy.
Ania z Gliwic, która studiuje w Poznaniu 604891054

reklama
wielkie uznanie dla Ani!!!!!
Brak wiadomosci to dobra wiadomosc, skoro nie dzwonili ze szpitala to znaczy ze z Maja coraz lepiej :-) :-) jupi!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry