reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Och jak dobrze że nic w nocy się nie działo to dobry znak
Monia mówiłam ci ze będzie dobrze w końcu jest silna bo to krew W...
Trzymaj się kochana ucałuj Maje Marcina uściskaj no i tęsknię za wami może już nie dlugo wkońcu poznam moją śliczną Maje a ona pozna swoją wspaniałą ciocie taką naj naj naj ...Heeeee

http://oiwiki,blox.pl.html
dorisw - strona domowa w Fotosik.pl

reklama
Tak się cieszę, że wszystko na dobrej drodze!!!:-D To, że w nocy była cisza to znak, że Maja z tego wyjdzie i obserwując jej zmagania nastąpi to nadzwyczaj szybko. Ja to wiem!!!:-)
Wczorajszy dzień dał się nam we znaki, dzisiejszy będzie przełomowy i Mońcik będzie już tylko pisac, jak Maja wspaniale rośnie i łobuzuje.

li-6403.png

Moncik macie wspaniala coreczke !!!!!!!!Maja to silna dziewczynka z wielka wola walki o wlasne zycie..........tyle juz przeszla ale wierze ze jej wola zycia jest silniejsza od choroby i wszytskich zmagan.
Maju trzymam kciuki by wszystko skonczylo sie dobrze.:-)

Jejuuu,jak cudownie,ze nikt ze szpitala nie dzwonil,hurrraaa!!!
Teraz niecierpliwie czekam,z lzami na policzkach,na kolejne wiesci o Naszej Dzielnej Pszczolce!!! :-) :-) :-)

MMM!

JESTESCIE OGROMNIE DZIELNI!
TERAZ BEDZIE JUZ TYLKO Z GORKI!

CALUJEMY WAS Z CALYCH SIL!

i znów dobre wieści .......... super !

Majeczka przetrwała nockę, bo nie była sama .... wszystkie byłysmy z nią myślami :tak: i jeszcze będziemy jej kibicować :tak:

Jejku już się nie mogę doczekać wiadomości od Mońcik!!! Ale oni teraz siedzą u malutkiej lub rozmawiają z lekarzami.... pewnie niebawem coś Monia napisze....

SUUUUUUUper że noc minęła spokojnie :tak::tak::tak::tak::tak::tak:skoro nie dzwonili ze szpitala to znaczy że wszystko dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!! najgorsze za Mają :tak::tak::tak: przecież pierwsza doba decydująca to znaczy że teraz już z górki!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Cudowne wieści :-):-):-):-):-):-):-),
aż nie potrafię wyrazić słowami jak ogromnie się cieszę:-):-):-):-):-):-):-).
Łzy radości płyną jedna za drugą ...
Przytulam Was bardzo, bardzo mocno i przesyłam buziaki dla Majuni :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Płaczę...ze szczęścia, z nerwów...:-):-):-)

Kamień z serca spadł mi gdy przeczytałam posta Moni...teraz MUSI byc już tylko lepiej...

W nocy nie mogłam spać po tych wszystkich wczorajszych wrażeniach...i tak sobie pomyslałam...tyle serc skupionych przy jednym maleńkim serduszku...jakie to piękne, jakie niesamowite...

Maju...jesteś wspaniałą i niesamowitą istotką...nadal proszę Boga żeby czuwał nad Tobą :tak:
I dalej razem ze wspaniałymi Ciociami mocno zaciskam kciuki :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry