reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

mamba źle mnie zrozumiałaś .
Nie ma sensu żebym pisała bo i tak to tu nic nie wnosi ...
Po co mam pisać sama do siebie? skoro nie ma żadnego odzewu w moją stronę.
I tak bardziej piszecie między sobą tz. swoją taką bardziej zgraną paczką.

reklama
Pieszczoszka nie wiem czy zauważyłaś, ale Ty założyłaś ten wątek więc jeśli chodzi o zgranie to Ty powinnaś tutaj brylować. ja uważam, że za bardzo bierzesz sobie omijanie Twoich postów, bo gwarantuje że nikt tego specjalnie nie robi, ani też nijak się to ma do jakiejś tam paczki.
Honey dołaczyła niedawno Dziuba też ja nic takiego nie zauważyłam:no: No, ale sprawdzę wątek do tyłu i zobaczę, czy faktycznie tak było

Pieszczoszka dlatego ja też piszę tu raz na tydzień :-D. a tak btw wróć tu :-).
Mamba bodziaki i koszulka zawodowe :-D nie myślałaś o biznesie w tym kierunku?

Patusia chodziły mi takie myśli po głowie no, ale wiesz jak to jest ... człowiek duzo myśli, a potem przestaje:sorry:
A spoko to w takim razie bez sensu prowadzić tu jakiekolwiek dyskusje
Dobranoc zgrana paczko

ja nie wiem do kogo macie konkretnie pretensje, widzę że Gwiazdka lajknęła post Pieszczoszki, nie róbcie jazd, nie wiem o co Wam chodzi, nie ma żadnej "paczki" - dajcie spokój i wyluzujcie

Oki doki no nie moge tego dluzej czytac i nic nie napisac:-D taka juz jestem więc piszę, też zalajkowałam post pieszczoszki, tez nie raz mialam takie odczucia, staram sie zrozumieć że są dzieciaki, że mało czasu, wydaje mi sie dziewczyny że chodzi najnormalniej w swiecie o to że chodzicie razem na spacery czasem, że umawiacie się na figlozabawy z dziecinkami a przy okazji faktycznie tak się zdaża że pare razy przegapi się jakiś post, nie po to pisze żeby się czepiać, o coś kiedyś pytałam chciałam poznać odpowiedź szerszego grona, odpowiada czesto tylko kilka osób (nie mówię że nas tu takie tłumy:-))
poprostu chyba wystarcza odezwać się raz na tydzień, śmiałam się z Olusią że piszemy we dwie

Mamba doczekalam się obrazków na ciuszkach, fajne, nie widać dokładnie na zdjęciu ale wydają się być bardzo misterne, spróbuj może jeszcze jakies obrazki do tego, wrzuć kilka zdjęć na allegro i napisz że można zamówić swój napis a tam obrazki bardziej już takie standardowe, a pomyśl o większych koszulkach, mamy w ciązy w takim topie z namalowanymi stópkami na brzuszku, jest tego sporo ale prasowanek, moze ktoś się zakocha w ręcznej robocie, nie trzeba kramu wielkiego otwierać a jakiś grosik wpadnie :tak:

Pieszczoszka nikt sięnie stresuje prawda??:-)

dziewuszki tu nie chodzi o stresy tylko proste przekalkulowanie i przemyslenie sobie tego tematu, a Pieszczoszka bardzo ładnie się zachowała bo nie zniknela tylko napisała co jej na wątrobie siedzi i wyjasnila dlaczego zniknela:tak:

P.S. i żeby nie bylo, nie chodzi o to ze sie gdzies widzicie razem tylko że przez to macie lepszy kontakt ze soba i wiecej wspolnych tematow, noooo to tego by bylo na tyle z mojej strony :D:D:D:D

Dla mnie to większym problemem nie jest.. fakt że lepiej się dogadujecie bez nas, no ale w końcu przez dłuższy czas same tu "urzędowałyście" ;). Na dobrą sprawę ja i tak praktycznie nie mam już czasu żeby na forum siedzieć, więc trzymajcie się dziewczyny, ściskam mocno Wasze maluchy! ;-)

A ja się dziś nie wypowiem, bo muszę podtrzymywać siostre na duchu znalazła się w szpitalu więc nie dla mnie takie dyskusje dzisiaj :sorry: siedzę i rozmawiam z nią na skypie mimo że oczy mi się już kleją. Ale nie mam wyjścia marwię się o nią i o małego który jest w brzusiu więc siedzimy i gadamy. Jutro najwyżej oczy na zapałkach będę mieć.

reklama
Dziewczyny ja jak przeczytałam wypowiedź Pieszczoszki to ręcę mi opadły bo gdyby nie Olusiaaa, która ją usilnie wołała pewnie nie wiedziałabym co jej lezy na sercu:no:
Ja po prostu nie lubię jak ktoś czegoś nie powie wprost i nie wyjaśni od razu sprawy i Honey nie zgadzam się, że od razu napisała o co jej chodzi. Co do spotkań to ja nic nie robię tylko czekam kiedy w końcu padnie jakaś data na wspólne spotkanie gdziekolwiek. Co do dłuższego braku obecności to prawda czasami człowiek nie ma czasu na wejście i odpisanie wszystkim dziewczynom ot takie życie:sorry2:
Co do tego kto ma więcej tematów, a kto mniej hmmmm to też pewnie uwarunkowane jest wiekiem dziecka. Wiadomo, że Sosinka, czy Tonya będą miały teraz inne problemy związane z dzieciaczkami.
Ja po prostu mocno sie zdziwiłam bo w życiu by i nie przyszło do głowy, żeby specjalnie omijać czyjeś posty, a już w ogóle żeby ktoś walnął focha z tego powodu i zamilkł bez słowa wyjaśnienia:szok:

No i przez to wszystko zapomniałam:
Olusiaaa zdrówka dla siostry mam nadzieje, że to nic poważnego i z dzidzią ok:tak:
Honey no nie wiem może faktycznie Cię posłucham tylko wiesz najpierw jeszcze trzeba trochę poćwiczyć bo jak każde dłubanie ręcznę i tutaj potzreba trochę wprawy i opracowanej techniki. A nie powiem teraz jakieś wpływy byłyby dla mnie dużym plusem

Ostatnia edycja:
Do góry