Ciężko stwierdzićA który masz teraz tydzień?
Trzymam kciuki! Daj znać koniecznie![]()
Nie wiem co myśleć o tym wszystkim
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciężko stwierdzićA który masz teraz tydzień?
Trzymam kciuki! Daj znać koniecznie![]()
Tez byłam chyba w 6tc, u mnie beta była nawet niższa. Po prostu za wcześnie się udałaś do lekarza, bo jeśli owulacja się przesunęła to ciaza może być widoczna dopiero w 8 tygodniu od właściwego zapłodnienia! Będzie dobrze!Ciężko stwierdzićz okresu powinien być 7 nawet początek 8 z bety około 6 tydzień. Lekarz powiedział ze owulacja musiała być końcem grudnia. Ale beta nie rośnie mi prawidłowo. Pęcherzyk wielkości 4x6mm jest pusty
Nie wiem co myśleć o tym wszystkim
Strasznie panikuje .... tak bardzo się martwięTez byłam chyba w 6tc, u mnie beta była nawet niższa. Po prostu za wcześnie się udałaś do lekarza, bo jeśli owulacja się przesunęła to ciaza może być widoczna dopiero w 8 tygodniu od właściwego zapłodnienia! Będzie dobrze!
Wierze, wiem co czujesz... nie zabrzmi to dobrze ale ja nie chciałam nastawiać się pozytywnie, żeby znowu nie czuć zawodu. Na usg szlam z nastawieniem, że go nie zobaczę, ale tak na prawdę w głębi duszy do ostatniego momentu miałam nadziejeStrasznie panikuje .... tak bardzo się martwię
Mozna wiedziec, w ktorym tygodniu pojawil sie zarodek? I jak duzy byl pecherzyk ciazowy? Dzisiaj wg OM zaczelam 8 tydz. Tydzien temu bylam na usg, ale nie bylo widac zarodka, lekarz kazal powtorzyc badanie za 2 tyg, ale nie wytrzymalam i zrobilam wczoraj u innego lekarza. Pecherzyk urosl na 45mm, wyglada jak grubszy rogal i ani sladu zarodkaWierze, wiem co czujesz... nie zabrzmi to dobrze ale ja nie chciałam nastawiać się pozytywnie, żeby znowu nie czuć zawodu. Na usg szlam z nastawieniem, że go nie zobaczę, ale tak na prawdę w głębi duszy do ostatniego momentu miałam nadzieje![]()
Kurcze nie jestem pewna na 100% ale wydaje mi się ze w 6tyg nie było nic poza pęcherzykiem, w 7tyg było ciałko żółte, a zarodek pojawił się w 8tyg. Sprawdzę czy gdzieś to zapisałam i dam znaćMozna wiedziec, w ktorym tygodniu pojawil sie zarodek? I jak duzy byl pecherzyk ciazowy? Dzisiaj wg OM zaczelam 8 tydz. Tydzien temu bylam na usg, ale nie bylo widac zarodka, lekarz kazal powtorzyc badanie za 2 tyg, ale nie wytrzymalam i zrobilam wczoraj u innego lekarza. Pecherzyk urosl na 45mm, wyglada jak grubszy rogal i ani sladu zarodkadostalam skierowanie do szpitala. Dodam ze mialam pozniejsza owulacje (o jakies 4-5 dni pozniej niz zwykle), ale przy tym wieku ciazy to chyba i tak juz bez znaczenia....
![]()
U mnie nawet pecherzyka zoltkowego nie ma, wiec chyba nic z tegoKurcze nie jestem pewna na 100% ale wydaje mi się ze w 6tyg nie było nic poza pęcherzykiem, w 7tyg było ciałko żółte, a zarodek pojawił się w 8tyg. Sprawdzę czy gdzieś to zapisałam i dam znać