reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pytania i odpowiedzi

Heheh a ja już myślę jak we wrześniu na weekend we trójkę z maluszkiem do Sobieszewa pojedziemy ;-) bardzo bym chciała, zobaczymy co z tego wyjdzie :-)

reklama
Ja miałam bardzo duże zaufanie do swojej mamy i siostry, która jej pomogała (a tez ma już swoje dziecko) takze o tyle byłam spokojniejsza. Zresztą Ada u nich ma do tej pory spacjalne względy i bardziej są przewraziwieni na jej punkcie i punkcie jej płaczu np. Mnie nie bardzo rusza, bo umiem rodzaj płaczu rozpoznać:tak:

Doe , ja też sobie marze że w 3 pojedziemy jak będzie jeszcze piękne lato , chociaż na 2-3 dni ;p nie wiem jak to w praniu wyjdzie ale marzenia i plany są piękne :)

nie
nie.jpg

no jak już po ptakach to trza z tym żyć dalej ;-)

ja stwierdziłam że taka lampka wina czy pół piwa nic mi wielkiego nie dadzą a dzidzi nie chce narażać ... poczekam sobie ;-) na szczęście mnie do alkoholu nie ciągnie ale słyszałam że niektóre babki w ciąży mają takie parcie na piwo że piją co jakiś czas szklanke (250ml) i nie mają wyrzutów ;-)

tak samo z paleniem petów - ja jestem na nie , a te co palą to palą w ciąży tylko mniej bo twierdzą że lekarze mówią że nie należy odstawiać tak nagle bo to za duży szok dla organizmu - ja jestem innego zdania :angry:

ja rzuciłam palenie i mnie nie ciągnie, a wypiłam tą lampkę ( w sumie pół na pół z colą) tak dla odprężenia i jest mi nawet trochę lepiej. Ale nie mam zamiaru już tego powtarzać ;p

reklama
Do góry