Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja w ciąży z Igorem miesiace liczyłąm tak jak Tygryskowa.
Ann, my mamy w tym roku dwa wesela. Jedno w czerwcu, z tym, ze daleko... wiec pewnie nie pójdziemy.... a drugie w sierpniu i pewnie też nie pójdziemy, bo jak z dwumiesięcznym dzieciaczkiemtego drugiego nam bardzo szkoda, bo to świadek naszego ślubu się żeni....

Wika, my tak jak mówiłam mamy wesele w czerwcu u kumpelki, a w sierpniu mamy drugie u.........naszej świadkowej !!! ale postaramy się na nim być! jak było nasze weselicho to jedni znajomi i moja siostra mieli dzieciuszki miesięczne/półtora i dali radę. wierzę, że my też damy!
wróciłam koło 21.00 na wesele. Potem pobudka była koło 24.00 (tort i oczepiny

) i potem po 3. I wtedy już zostałam w domu... z wesela mało pamiętam, bo ciągle patrzyłam na tel. czy ciotka nie dzwoni bo się mały wybudził.... 

Dlatego teraz raczej sie nie piszę na takie jazdy tym bardziej, ze wesele ok. 30 km od nas

Ja nad ranem wsiadłam w auto i pojechałam do dziecka (abstynencja całkowita), przyjechałam ok 15 stej na poprawiny już z dzieckiem