• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Dziewczyny znalazlam internetowy sklep firmowy produktow marki Bella. Jak zrobicie zakupy za co najmniej 115 zl, czyli mniej wiecej 6 paczek pieluch, to macie dostawe pod drzwi.
Ja akurat nastawiam sie na pieluszki Happy w pierwszym okresie, bo zdaje sie, ze jako jedyne maja wyciecie na pepek, pozostale trzeba troszke podwinąć.
poza tym nie musicie kupowac tylko pieluch za cala te kwote, ale rowniez wkladki laktacyjne czy inne art higieniczne. a u producenta zawsze taniej.

link do sklepu: www.blizejciebie.pl

ps. kurcze, chyba powinnam prowizji za reklame zarzadac ;)

reklama
a ja dzisiaj zrobilam zakupy na allegro bo okazalo sie ze ta posciel z Niemiec to jest na troche wieksze dziecko wiec zamowilam , no i nianie taz, bo kolega ma i mowi ze super, a mi sie okazalo ze przyda;-)
ŚLICZNY PRZYBORNIK OD MAMO-TATO - NOWE WZORY !!! (449288116) - Aukcje internetowe Allegro
2-el POŚCIEL MAMO-TATO - 90x120 - NOWE WZORY !!! (445891370) - Aukcje internetowe Allegro
# 6-cz ORYGINALNA POŚCIEL MAMO-TATO - 90 x 120 # (445891035) - Aukcje internetowe Allegro
POKROWIEC NA PRZEWIJAK - PROFILOWANY!! - MAMO-TATO (444342781) - Aukcje internetowe Allegro
Niania model BM 3 firmy Orava + PODKŁADY (443466987) - Aukcje internetowe Allegro
posciel zamowilam w takich kolorach co mam rozki czyli ta 6 czesciowa plaster miodu, a zmiane misiowe drabinki czy jakos tak:tak:
zastanawiam sie czy podgrzewacza w koncu nie kupic bo tak zwlekam, brat mial kupowac ale chyba cos innego bedzie. tylko mam butelki Tomme Tippee ale chcialabym podgrzewacz troche tanszy i nie wiem jaki bedzie pasowal, bo czasami w aukcjach pisza ze jest na szerokie utelki ale nie pasuje tylko na Tommee Tippee:dry:

Blond ja właśnie miałam nianie tej firmy i zaczęła szwankować, trochę mieliśmy problemów z serwisem, bo odsyłaliśmy ją dwa razy i w sumie bez poprawy. U mojej siostry jest ok, chociaż czasem trzeszczy albo buczy. Mam nadzieję, że u Ciebie się sprawdzi.

oj ...ja mam nadzieje ze bedzie ok.u kumpla sie sprawdzila. moze to buczenie od odleglosci zalezalo.kurcze moglam sie Was wczesniej spytac tez, bo u kolegi dziala ale moze mu sie trafila dobra sztuka:-p

Może ja miałam takiego pecha albo coś u mnie zakłóca sygnał, bo nie daleko mam poligon i może żołnierze czasem coś kombinują. Dawno jej nie sprawdzałam, ale będziemy sprzątać szafę w korytarzu, to ją wyszperam. Ja życzę Ci miłego użytkowania.

A to moj kocyk dzisiejszy zakup;-) Nika064.jpg

Blond sliczne:tak::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry