• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
My już mamy praktycznie wszystko :-) Musze tylko tesciowej napomknąc zeby mi przyniosła ze szpitala maśc posladkową i spirytus albo cos innego do pępuszka.
Co do zakupów to mamy wszystko oprocz wózka, mam nadzieje ze tesciowie kupią, bo juz pieniązkow nie mamy, tylko że oni chcieli jak juz urodze, a ja chce miec przygotowany wczesniej, wiec chce tak zrobic, ze my go zamowimy, ale umowimy sie z facetem w sklepie, ze Patryk go odbierze od razu jak urodze :-) Mam nadzieje, ze tak sie nam uda. Ewentualnie mogłabym dokupic jeszcze jakis ciepły kocyk, bo mam 3, ale cienkie polarowe, ale w sumie to nie az takie konieczne :-)
A to nasze ostatnie łupy z reala z promocji (spiworek za 15zł, 2x body 6zł, 2x rompers 8zł i 2x pajacyki podajze 12zł) wiec sie opłacało :-D Szczegolnie spiworek, bo widziałam nawet po 60zł, a ten jest też nawet gruby i fajny :-)
00000012.jpg

Wanienka, wstawka, kosmetyki i przybory toaletowe:
00000015.jpg

Jednak kupiłam przewijak, hehe :-) Obok zawartośc szuflady: podkłady, zapas chusteczek (promocja w realu 6paczek 30zł), pampersy 108szt podajze 47zł tez w realu :-)
00000013.jpg

Mała paczka huggies od kolezanki, gruszki, butelki i 2 smoczki na wszelki wypadek, termometr do ciałka, chusteczki huggies (totalna beznadzieja - drą się, wyjmują czasem po kilka i do tego zapach niezbyt mi odpowiada) - zmywam nimi makijaz :-D Z reszta ja od kilku lat makijaz zmywam chusteczkami dla niemowląt :-D Na drugim zdjęciu nasze ostatnie zakupy, drugie okrycie kąpielowe, 2 pary skarpetko-bucików i przytulanka :-)
00000016.jpg

Naprawde już mamy chyba wszystko :-D Niech dziadkowie kupią wózek i fotelik i bedzie ok :-) A jeszcze od kolezanki mam dostac jak urodze karuzelke do lozeczka, a przyszłym chrzestnym wspomnę pozniej o lezaczku-bujaczku i jakiejs macie (edukacyjnej) albo czyms w tym rodzaju :-D A tak w ogole to nawet nie chce liczyc ile wydalismy na tą wyprawke, bo az mnie głowa boli... A wszystko kupowane praktycznie w promocjach, w hurtowni, kilka ciuchów w komisach... Nie wyobrazam sobie ile bysmy wydali kupując wszystko w sklepach typu 5-10-15 itd, bo tam ceny kosmiczne...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry