reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MAMO MAKSA sliczne te zdobycze :-)
KAKA pozazdroscic takiej tesciowej :-) Moja na szczescie daleko :-)
Pomysl z koszulka fajny :-)
Wlasnie Oliwka ma puzle kolo kontaktu Jeszcze tam raczek nie pcha ale dokladnie musze pomyslec o zaslepkach
Ja wczoraj kupilam jej jedna czapke i jedna taka chuste na glowke i wlasnie ta chuste widac na wczorajszych zdjeciach ktore wkleilam na zdjeciowym :-)
KAKA pozazdroscic takiej tesciowej :-) Moja na szczescie daleko :-)
Pomysl z koszulka fajny :-)
Wlasnie Oliwka ma puzle kolo kontaktu Jeszcze tam raczek nie pcha ale dokladnie musze pomyslec o zaslepkach
Ja wczoraj kupilam jej jedna czapke i jedna taka chuste na glowke i wlasnie ta chuste widac na wczorajszych zdjeciach ktore wkleilam na zdjeciowym :-)
magdziunia
Październikowa Mama'08
Elwirko super te spodenki są.
superowe, śliczne Maksio będzie sie w nich na pewno prezentował
malena81
mamusia październikowa 08
A ja dalej szukam krzesełka dla niuni.
Myślę, że to drewniane wyperswaduję w końcu Jackowi.
To mi się podoba, ale troszkę drogie...
Krzesełko do karmienia i zabawy+ GRATISY 4 KOLORY (636312925) - Aukcje internetowe Allegro
Myślę, że to drewniane wyperswaduję w końcu Jackowi.
To mi się podoba, ale troszkę drogie...
Krzesełko do karmienia i zabawy+ GRATISY 4 KOLORY (636312925) - Aukcje internetowe Allegro
ja bardzo chce takie: FISHER PRICE RAINFOREST KRZESEŁKO DO KARMIENIA US (636976074) - Aukcje internetowe Allegro
mysle ze przydaja sie kółka z tyłu i przodu :-)
malaulka
Podwójna mamusia
Też tak uważam, my mamy bez kółek ale M już kupił kółeczka i będzie dodawał choć dwa żeby można było czasem tym krzesłem przejechaćmysle ze przydaja sie kółka z tyłu i przodu :-)

Malena śliczne to krzesło

reklama
ja bardzo chce takie: FISHER PRICE RAINFOREST KRZESEŁKO DO KARMIENIA US (636976074) - Aukcje internetowe Allegro
bardzo fajne:-)
my mamy chicco i sczerze powiem, ze nie wyobrazam sobie do tej pory byc bez krzeselka: Adas siedzi w nim juz chyba od 2 miesiecy;-)
Podziel się: