• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

sliczne sa.a wlasnie czegos takiego szukam dla mlodego ale widze tylko dla dziewczynek.w netto widzialam 3 pary za 17 zl i tyle ja bym dala .

Mi sie wydaje ze sa tam tez i dla chlopca- ja dla mojego wybralam kilka par w kazdym badz razie... Ale nie sa tak tanie jak piszesz- jedna para wychodzi ok 25zl, wiec jeszcze pomysle :)

reklama
Mi sie wydaje ze sa tam tez i dla chlopca- ja dla mojego wybralam kilka par w kazdym badz razie... Ale nie sa tak tanie jak piszesz- jedna para wychodzi ok 25zl, wiec jeszcze pomysle :)
w netto tylko sa leginsy dziewczece za 17 zl, w 2 rozmiarach 92-98 i powyzej 100 cm.czerwone i fioletowe.pytalam o chlopiece ale nie ma wogole.to jest sklep spozywczy glownie wiec wyboru nie ma.a 25 to straaaasznie drogo.
a u Was Netto tez jest?
a na allegro patrzylam leginsy ok 8 zl kosztuja.ladne sa nawet.drozsze tez sa ale ludzie nie kupuja.

Ostatnia edycja:
w netto tylko sa leginsy dziewczece za 17 zl, w 2 rozmiarach 92-98 i powyzej 100 cm.czerwone i fioletowe.pytalam o chlopiece ale nie ma wogole.to jest sklep spozywczy glownie wiec wyboru nie ma.a 25 to straaaasznie drogo.
a u Was Netto tez jest?
a na allegro patrzylam leginsy ok 8 zl kosztuja.ladne sa nawet.drozsze tez sa ale ludzie nie kupuja.

oj chodzilo mi o to, co ja wkleilam, a nie o netto :laugh2: u nas chyba netto nie ma, przynajmniej ja o tym nic nie wiem :)

Ja małemu kupiła dziś tez sztruksy 14,99, dresik 14,99 czapkę 12,00 i kamizelkę 9,99 PEPCO!!!!! a ze było mi za mało na rynku dokupiłam kolejny dresik 3-cześciowy:-D:-D:-D Tak więc mój mały nie musi chodzić już w za dużych rzeczach:zawstydzona/y: (bo prawie wsie spodnie ma za dugie:sorry:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry