reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

sliczne sa.a wlasnie czegos takiego szukam dla mlodego ale widze tylko dla dziewczynek.w netto widzialam 3 pary za 17 zl i tyle ja bym dala .

Mi sie wydaje ze sa tam tez i dla chlopca- ja dla mojego wybralam kilka par w kazdym badz razie... Ale nie sa tak tanie jak piszesz- jedna para wychodzi ok 25zl, wiec jeszcze pomysle :)

reklama
Mi się też bardzo podobają.. ale jedna para za 25zł to dość dużo :-( nawet bardzo dużo...bo niewiele droższe są fajne spodnie w H&M czy 5 10 15 ...

Mi sie wydaje ze sa tam tez i dla chlopca- ja dla mojego wybralam kilka par w kazdym badz razie... Ale nie sa tak tanie jak piszesz- jedna para wychodzi ok 25zl, wiec jeszcze pomysle :)
w netto tylko sa leginsy dziewczece za 17 zl, w 2 rozmiarach 92-98 i powyzej 100 cm.czerwone i fioletowe.pytalam o chlopiece ale nie ma wogole.to jest sklep spozywczy glownie wiec wyboru nie ma.a 25 to straaaasznie drogo.
a u Was Netto tez jest?
a na allegro patrzylam leginsy ok 8 zl kosztuja.ladne sa nawet.drozsze tez sa ale ludzie nie kupuja.

Ostatnia edycja:
w netto tylko sa leginsy dziewczece za 17 zl, w 2 rozmiarach 92-98 i powyzej 100 cm.czerwone i fioletowe.pytalam o chlopiece ale nie ma wogole.to jest sklep spozywczy glownie wiec wyboru nie ma.a 25 to straaaasznie drogo.
a u Was Netto tez jest?
a na allegro patrzylam leginsy ok 8 zl kosztuja.ladne sa nawet.drozsze tez sa ale ludzie nie kupuja.

oj chodzilo mi o to, co ja wkleilam, a nie o netto :laugh2: u nas chyba netto nie ma, przynajmniej ja o tym nic nie wiem :)

Ja kupiłam ostatnio w Pepco 2 bluzki za 10zł, 2 pary spodni: dresy za 10zł i fajne sztruksy za 15zł. Rajstopki za 4zł :-) Opłaca się :-)

Ja małemu kupiła dziś tez sztruksy 14,99, dresik 14,99 czapkę 12,00 i kamizelkę 9,99 PEPCO!!!!! a ze było mi za mało na rynku dokupiłam kolejny dresik 3-cześciowy:-D:-D:-D Tak więc mój mały nie musi chodzić już w za dużych rzeczach:zawstydzona/y: (bo prawie wsie spodnie ma za dugie:sorry:)

reklama
Do góry